Παρασκευή 04 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Ένα κρούσμα κοροναϊού στον ΠΑΟΚ, η αποστολή για το ματς με τον Ιωνικό

Ένα κρούσμα κοροναϊού στον ΠΑΟΚ, η αποστολή για το ματς με τον Ιωνικό

Μια μέρα πριν την αναμέτρηση κόντρα στον Ιωνικό οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ έκαναν γνωστό πως κατά τους προγραμματισμένους ελέγχους ανιχνεύθηκε ένα θετικό κρούσμα κοροναϊού στις τάξεις της ομάδας.

Μετά την πρόκριση στους «16» του Conference League επί της Μίντιλαντ, στον ΠΑΟΚ στρέφουν την προσοχής του στην αυριανή εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ιωνικό στην Τούμπα (27/2,17.15).

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το ματς με τους Νικαιώτες  με ένα απρόοπτο, αφού μετά τους καθιερωμένους ελέγχους για τον κορωνοϊό, ανιχνεύθηκε ένα θετικό κρούσμα.

Οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ κίνησαν άμεσα όλες τις διαδικασίες που προβλέπουν τα πρωτόκολλα για τον κορωνοϊό, θέτοντας το κρούσμα άμεσα σε καραντίνα.

Σίγουρα στον «Δικέφαλο του Βορρά» υπάρχει έντονη ανησυχία για τυχόν διασπορά του ιού, μιας και έρχονται και οι αναμετρήσεις με την Γάνδη, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να μην θέλει καν να σκέφτεται το ενδεχόμενο να στερηθεί βασικές του μονάδες.

Όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος το Σάββατο (26.02), ο ΠΑΟΚ προπονήθηκε στην Τούμπα με το πρόγραμμα να είναι επικεντρωμένο στην τακτική, την ανάπτυξη και τις στατικές φάσεις.

Εκτός του αγώνα με την ομάδα της Νίκαιας θα είναι ο Τόμας Μουργκ που δεν είναι έτοιμος μετά τον τραυματισμό του στη μέση κι ο Τσούμπα Άκπομ, ο οποίος ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα.

Αναλυτικά η αποστολή της ομάδας: 

Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Λύρατζης, Σάστρε, Τέιλορ, Ίνγκασον, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Σίντκλεϊ, Γιαξής, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Σοάρες, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Μιτρίτσα, Τσόλακ, Κούτσιας.

Only in

Βαθαίνει το ρήγμα στη ΝΔ – Αποφασισμένοι να του χαλάσουν την γιορτή;

Με το Μαξίμου να προσπαθεί να πείσει για το κλίμα ενότητας και ομοψυχίας σε κυβέρνηση και κόμμα, η βροχή ερωτήσεων για κρίσιμα θέματα από βουλευτές της ΝΔ και οι πιθανές απουσίες από τη μεγάλη γιορτή, χαλάνε την εικόνα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 04 Οκτωβρίου 2024