Πόλεμος στην Ουκρανία: «Άδεια τα ράφια – Δεν βρήκα ούτε μακαρόνια ούτε ζάχαρη» λένε κάτοικοι στο Χάρκοβο
Φόβος και απόγνωση για τους πολίτες στο Χάρκοβο, που δεν μπορούν να μετακινηθούν από τα σπίτια τους
Τη φρίκη του πολέμου αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι των πόλεων της Ουκρανίας -κυρίως στο Χάρκοβο- οι οποίοι καθημερινά ξυπνούν με τους ήχους των σειρήνων, μετά την ρωσική εισβολή της Ρωσίας.
Εκτός από τον φόβο με τις βόμβες που πέφτουν συνεχώς, έχουν πλέον να αντιμετωπίσουν και την έλλειψη στα τρόφιμα.
Η κ. Κατερίνα Σεβτσένκο που κατοικεί στο Χάρκοβο, μίλησε στην «Κοινωνία Ώρα MEGA», για τις δύσκολες ώρες του πολέμου.
Η κ. Σεβτσένκο, αναφέρθηκε στις ελλείψεις τροφίμων στα σούπερ μάρκετ αλλά και στην κατάσταση που επικρατεί.
Ακούμε συνεχώς εκρήξεις λένε οι κάτοικοι στο Χάρκοβο
«Από το παράθυρό μου, βλέπω καπνούς ακούω εκρήξεις και φοβάμαι. Ακούγαμε εκρήξεις το βράδυ, και μπορούσαμε να δούμε από τα παράθυρα τι γίνεται στα προάστια. Τα σούπερ μάρκετ είναι άδεια. Δεν έχει μακαρόνια, ρύζι, ούτε τρόφιμα για κατοικίδια ζώα», δήλωσε αρχικά.
Ο πατέρας μου είναι μεγάλος, δεν περπατάει, δεν μπορεί να μετακινηθεί. Το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να μείνουμε σπίτι, Κάθε πρωί βλέπουμε σε ένα κανάλι, που μας λένε τι να κάνουμε, να μένουμε σπίτι, να μην περπατάμε άσκοπα και να κάνουμε τι δουλειές μας από τις 6 έως τις 3», ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Σεβτσένκο.
- Με συνελεύσεις στα μπλόκα οι αγρότες αποφασίζουν τα επόμενα βήματα – «Απογοητευτική» η συνάντηση με Μητσοτάκη
- Η «Ιθάκη» ξυπνά τη «μνήμη χρυσόψαρου»: Στόχος της Καρυστιανού ο Τσίπρας – Χτυπά από… δεξιά (μόνο)
- Μητσοτάκης: Να αποφύγουμε τα χειρότερα στις σχέσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης – ΗΠΑ
- Παύλος Μάτεσις: Πολλοί οι ασχημονούντες και οι βοώντες
- Ο Κωστούλας έχει σηκώσει στο… πόδι τα social media: «Η Ελλάδα αξίζει να πάρει πίσω τα Ελγίνεια Μάρμαρα»
- Εύβοια: Εγκλωβίστηκαν δύο νεαροί λόγω της έντονης χιονόπτωσης
- «Εκθεση ιδεών» και κατηγορίες για «διαστρέβλωση» από την Καρυστιανού μετά τις επικίνδυνες δηλώσεις της για τις αμβλώσεις
- Greece Holds Firm as a Top Mediterranean Travel Choice
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442