Λίβερπουλ: Οι τρελοί χοροί του Τσιμίκα και η selfie με τον Ντίαζ
Ο Κώστας Τσιμίκας έκλεψε την παράσταση στα αποδυτήρια της Λίβερπουλ μετά την κατάκτηση του Λιγκ Καπ, χορεύοντας, πανηγυρίζοντας, αλλά και βγάζοντας φωτογραφίες
Η παρακάμερα της Λίβερπουλ από τον μεγάλο τελικό του «Γουέμπλεϊ» και την κατάκτηση του Λιγκ Καπ κόντρα στην Τσέλσι στα πέναλτι έχει έναν απίθανο Κώστα Τσιμίκα, που χάρηκε με την ψυχή του το πρώτο του τρόπαιο με τη φανέλα της Λίβερπουλ.
Ο έλληνας αμυντικός έκλεψε την παράσταση στα πανηγύρια των Reds, οι χοροί του δεν είχαν σταματημό, με τον Κεϊτά να του αναγνωρίζει τις ιδιαίτερες κινήσεις αλλά και να τον αντέχει, όταν προσπαθούσε να ανέβει στους ώμους του.
Εκτός όμως από αυτό, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού πέταξε τη φανέλα του και έβαλε… καλάθι στο τρόπαιο το οποίο κρατούσε ο Αλεξάντερ – Άρνολντ, ενώ έβγαλε και τη selfie του με τον Λουίς Ντίαζ, αλλά και με άλλους συμπαίκτες του.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο Γάλλος σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης Κιλιάν Εμπαπέ κάνει μαθήματα οδήγησης για να αποκτήσει δίπλωμα, κίνηση που εκλαμβάνεται ως ένα ακόμη σημάδι προσαρμογής
Η γερμανική ομάδα ακυρώνει το ταξίδι της στις ΗΠΑ εν μέσω ανησυχιών για τις ενέργειες της ICE στη Μινεσότα και τις έντονες αντιδράσεις που έχουν προκαλέσει.
Ο Ιγκόρ Τούντορ δηλώνει πως δεν απολαμβάνει τον ρόλο του στην Τότεναμ πριν από το ντεμπούτο του στην Premier League στο ντέρμπι με την ‘Αρσεναλ και υπάρχει σοβαρός λόγος για αυτό!
Οι δηλώσεις που έκανε ο Αντρέ Λουίζ, ενόψει του παιχνιδιού που θα δώσει ο Ολυμπιακός με τον Παναιτωλικό το Σάββατο (21/2, 17:00) για την 22η αγωνιστική.