Η Λέστερ χάρη σε δύο τέρματα που κατάφερε να πετύχει στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα με τον Μάντισον και τον Βάρντι επικράτησε με 2-0 της Μπέρνλι για την εξ’ αναβολής 22η αγωνιστική της Premier League.
Σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης η Λέστερ ήταν καλύτερη από τους γηπεδούχους και κατάφερε να ξεκλειδώσει το ματς στο 82′ του αγώνα με τον Μάντισον και με την συμπλήρωση των 90 ο Βάρντι κλείδωσε την νίκη για την Λέστερ.
Ο αγώνας
Οι «αλεπούδες» είχαν την πρώτη τους ευκαιρία στην αναμέτρηση στο 9′ λεπτό με τον Περέιρα ενώ και στο 25′ λεπτό ο Ντάκα έχασε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Στο 42′ ο Μπαρνς δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ για τους φιλοξενούμενους και το ημίχρονο ολοκληρώθηκε ισόπαλο με 0-0.
Ανάλογο ήταν και το δεύτερο ημίχρονο με την Λέστερ να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και την Μπερνλι να είναι ακίνδυνη επιθετικά. Τελικά ο Μάντισον στο 82′ λεπτό της αναμέτρησης κατάφερε να λύσει τον γόρδιο δεσμό για την Λέστερ, όπου με ωραίο έκανε το 1-0 για τους φιλοξενούμενους.
Στο 90′ ήταν η σειρά του Βάρντι να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής μετά από σέντρα από τα αριστερά και να γράψει το τελικό 2-0 για τους φιλοξενούμενους και έτσι έβαλε τέλος σε ένα αρνητικό σερί τεσσάρων αγώνων χωρίς νίκη για την Λέστερ.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Το Αμβούργο έκανε την έκπληξη νικώντας τη Βενέτσια και οι ελπίδες του Άρη Betsson για πρόκριση στην επόμενη φάση του EuroCup, αυξήθηκαν. Τα σενάρια πρόκρισης, η βαθμολογία και το υπόλοιπο πρόγραμμα.
Ο Λανουά δίνει το κακό παράδειγμα στους διαιτητές αφού σταμάτησε τον σχολιασμό των επίμαχων φάσεων, ενώ οι ρέφερι πρέπει να παίρνουν κρίσιμες αποφάσεις στο χορτάρι και ως VAR