Η αναμέτρηση ανάμεσα στην Αναγέννηση Καρδίτσας και την Βέροια, διεξήχθη υπό καταρρακτώδη βροχή, όπως βροχή έπεφταν και τα… γκολ. Μέσα σε 23 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο, ως το 68′ δηλαδή, είχαν ήδη μπει έξι (!) γκολ, με τρομερές συγκινήσεις και μεγάλο… φόρτε στις στατικές φάσεις!

Πιο συγκεκριμένα, στο 49ο λεπτό ο Πασάς έκανε το 0-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι αλλά ο Μπαρμπίγια απάντησε με τον ίδιο τρόπο τρία λεπτά αργότερα. Στο 59′, ο Πασάς έβαλε τη Βέροια και πάλι μπροστά στο σκορ με ωραία κεφαλιά, αλλά αμέσως μετά τη σέντρα, στο πρώτο κόρνερ που βρήκαν οι γηπεδούχοι στο 61′, ο Λαγός – ξανά με τον ίδιο τρόπο, κεφαλιά – απάντησε για το 2-2!

Πριν καλά καλά συνέλθει η Βέροια, οι γηπεδούχοι έφεραν… τούμπα το ματς με τον Πλέγας να γράφει με τρομερό διαγώνιο βολέ το 3-2, ενώ πέντε λεπτά ο Κλάους σέρβιρε στον Δημούτσο για το 4-2.

Στο 85′ ο Λαρέα ήρθε να βάλει το κερασάκι στη… τούρτα εκμεταλλευόμενος το λάθος του Βελλίδη για το τελικό 5-2 μέσα σε πλήρη αποθέωση από την κερκίδα των γηπεδούχων.

Έτσι, η Καρδίτσα έβαλε «στοπ» στο σερί οκτώ νικών που έτρεχε η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη και διατήρησε ανοιχτή τη μάχη για την πρωτιά αλλά και τις δικές της ελπίδες για πλασάρισμα στην πρώτη δυάδα.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Τσακμακίδης): Γκέκας, Γκόλιας, Κουτρομάνος (86′ Καρανίκας), Σταμόπουλος, Λαρρέα, Δημούτσος, Λαγός (86′ Μπάλλας), Πλέγας, Αθανασιάδης, Μπενγκόα (78′ Γκίνη), Μπραμπίγια (86′ Μάνιος).

Βέροια (Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Σκόνδρας, Μαραγκός, Μουχάλης, Πεταυράκης, Κάτσε (66′ Οικονόμου), Γαβριηλίδης, Μούργος (87′ Ορφανίδης), Πόζογλου (46′ Φοφανά (79′ Καπνίδης), Γιακουμάκης, Πασάς.