Παρασκευή 04 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Σε ποιά ομάδα υπογράφει ο Ντιέγκο Κόστα;

Σε ποιά ομάδα υπογράφει ο Ντιέγκο Κόστα;

Ο Ντιέγκο Κόστα φέρεται να έχει βρει ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του.

Ο Ντιέγκο Κόστα φαίνεται πως έχει αποφασίσει σε ποια ομάδα θα συνεχίσει τελικά την καριέρα του, μετά το «διαζύγιό» του με την Ατλέτικο Μινέιρο.

Ο 33χρονος φορ, γεννημένος στο Λαγκάρτο της Βραζιλίας, που έχει πολιτογραφηθεί Ισπανός από τον Σεπτέμβριο του 2013, έχει πολλές προτάσεις στα χέρια του.

Ομάδες όπως οι Χετάφε, Σαλερνιτάνα, Κράσνονταρ και Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης ενδιαφέρονται για απόκτηση του, αλλά σύμφωνα με βραζιλιάνικα ΜΜΕ είναι πιο κοντά σε συμφωνία στο να παραμείνει στο πρωτάθλημα της χώρας, καθώς έχει μεγάλη πρόταση από την Κορίνθιανς για διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Την περασμένη σεζόν ο Ισπανός διεθνής επιθετικός σημείωσε πέντε γκολ κι έδωσε δύο ασίστ σε 19 συμμετοχές με την Ατλέτικο Μινέιρο.

Ο Κόστα, ο οποίος έκανε σημαντική καριέρα στην Τσέλσι και στην Ατλέτικο Μαδρίτης, είναι πλέον ελεύθερος και έτοιμος να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας και να βρει στην Κορίνθιανς ξανά τον πρώην συμπαίκτη του στην Τσέλσι, Γουίλιαν.

Only in

Βαθαίνει το ρήγμα στη ΝΔ – Αποφασισμένοι να του χαλάσουν την γιορτή;

Με το Μαξίμου να προσπαθεί να πείσει για το κλίμα ενότητας και ομοψυχίας σε κυβέρνηση και κόμμα, η βροχή ερωτήσεων για κρίσιμα θέματα από βουλευτές της ΝΔ και οι πιθανές απουσίες από τη μεγάλη γιορτή, χαλάνε την εικόνα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 04 Οκτωβρίου 2024