Πόλεμος στην Ουκρανία: Αναβάλλονται για την Πέμπτη οι συνομιλίες, σύμφωνα με τους Ρώσους
Νωρίτερα, πάντως, οι Ρώσοι είχαν ανακοινώσει ότι πηγαίνουν στο σημείο των συνομιλιών στα σύνορα Πολωνίας-Λευκορωσίας, καθώς και ότι ανοίγουν έναν ασφαλή διάδρομο για τη διέλευση των Ουκρανών.
Αναβάλλονται για την Πέμπτη οι προγραμματισμένες για σήμερα συνομιλίες μεταξύ της ρωσικής και της ουκρανικής αντιπροσωπείας, σύμφωνα με πληροφορίες από τη ρωσική πλευρά, τις οποίες μεταδίδει το Russian Today στο λογαριασμό του στο Telegram.
Παρότι οι Ρώσοι είχαν ανακοινώσει ότι πηγαίνουν στο σημείο των συνομιλιών στα σύνορα Πολωνίας-Λευκορωσίας και ότι έφθασαν αργά το απόγευμα, καθώς και ότι ανοίγουν έναν ασφαλή διάδρομο για τη διέλευση των Ουκρανών, τελικά, για λόγους που δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί, έκαναν γνωστό ότι ο δεύτερος γύρος των συνομιλιών αναβάλλεται για αύριο, Πέμπτη 3 Μαρτίου.
Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Interfax, οι δύο πλευρές θα συζητήσουν για κατάπαυση του πυρός όταν προχωρήσουν στις διαπραγματεύσεις.
- Η Γερμανία ζητά απάντηση από την ΕΕ στους νέους δασμούς του Τραμπ και θέτει θέμα για την εμπορική συμφωνία
- Ιαπωνία: Η μεγαλύτερη εταιρεία σάλτσας σόγιας αποκτά …γεύση για deals
- Αερομεταφορές: Η κούρσα για την επόμενη γενιά κινητήρων τζετ
- Σοσιεδάδ – Μπαρτσελόνα 2-1: Σοκ για τους Καταλανούς και «φωτιά» στη La Liga! (vid)
- Γροιλανδία: Η ΕΕ σχεδιάζει αντίποινα με δασμούς ύψους 93 δισ. ευρώ στις ΗΠΑ
- Μαρόκο – Σενεγάλη 0-1 παρ. (0-0 κ.δ.): Οι Σενεγαλέζοι στην κορυφή της Αφρικής! (vid)

