Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Δράση αλληλεγγύης από το 1ο ΓΕΛ Παπάγου

Δράση αλληλεγγύης από το 1ο ΓΕΛ Παπάγου

Το ανθρωπιστικό του πρόσωπο δείχνει το 1ο Γενικό Λύκειο Παπάγου συγκεντρώνοντας είδη πρώτης ανάγκης που θα σταλούν σε πρόσφυγες από την Ουκρανία.

Το 1ο ΓΕΛ Παπάγου συμμετέχει σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα ETwinning με άλλα επτά ευρωπαϊκά σχολεία και την Τουρκία, μεταξύ των οποίων ένα ουκρανικό σχολείο και ένα πολωνικό. Στο πλαίσιο της αλληλοβοήθειας και της συμπαράστασής στη χώρα που πλήττεται, αλλά και στην Πολωνία που έχει δεχθεί μέχρι τώρα γύρω στους 500.000 Ουκρανούς πρόσφυγες, το σχολείο διοργανώνει δράση αλληλεγγύης.

Όπως μεταξύ άλλων αναφέρεται στην ανακοίνωση του Γενικού Λυκείου Παπάγου: «Στην περιοχή του πολωνικού σχολείου φιλοξενούνται 50 ορφανά παιδιά από ορφανοτροφείο της Ουκρανίας και 200 γυναίκες με τα παιδιά τους. Το πολωνικό σχολείο αναλαμβάνει να διανείμει τη βοήθεια που θα στείλουμε στους Ουκρανούς πρόσφυγες της περιοχής του αλλά και στα σύνορα. Το σχολείο θα συγκεντρώσει τη βοήθεια για τους πρόσφυγες και θα αναλάβει τη μεταφορά. Μπορείτε να στείλετε τη βοήθειά σας στο σχολείο από Τρίτη 8/3/22 μέχρι Παρασκευή 11/3/22.

Τα είδη που θα συγκεντρωθούν είναι: Α. Υγειονομικό υλικό · Αποστειρωμένες γάζες και επίδεσμοι · Αιμοστατικοί επίδεσμοι · Ελαστικοί επίδεσμοι · Φλεβοκαθετήρες · Σύριγγες με βελόνες · Θερμοστατικές κουβέρτες · Αλοιφές για εγκαύματα Β. Άλλα είδη · Ρούχα για γυναίκες και παιδιά · Μπαταρίες · Φακούς · Υλικά για την γυναικεία υγιεινή (σερβιέτες, μαντηλάκια, κλπ) · Παιχνίδια απασχόλησης για παιδιά · Μπλοκ, χρώματα, μαρκαδόροι, νερομπογιές για παιδιά · Τρόφιμα μακράς διάρκειας»

Σας ευχαριστούμε πολύ

Με εκτίμηση

Ο Διευθυντής

Λάμπρος Γιώργας

Η διεύθυνση του Πολωνικού σχολείου: I Liceum Ogólnokształcące im. Bolesława Chrobrego w Kłodzku, ul. Wojska Polskiego 11, 57-300 Kłodzko, Poland http://www.chrobry.org/ Email: mailto:lo_chrobry@powiat.klodzko.pl Phone number (74)867 26 00 Διευθυντής: Marcin Klimaszewski

Sports in

Τάισον: «Χαρούμενος που πήρα ακόμη ένα βραβείο, ανυπομονώ για τη νέα σεζόν» (pic)

Ο Τάισον αναφέρθηκε στο βραβείο του καλύτερου πασέρ του πρωταθλήματος, αλλά και στη νέα χρονιά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024