Πέθανε ο πρώην υπουργός Αντώνης Φούσας
«Έφυγε» σε ηλικία 82 ετών από καρκίνο.
«Έφυγε» σήμερα Κυριακή (6-3-2022) από τη ζωή ο γνωστός Ηπειρώτης Δικηγόρος και πρώην υπουργός Αντώνης Φούσας σε ηλικία 82 ετών.
Ο Αντώνης Φούσας, μέχρι προ μηνός στα έδρανα των δικαστηρίων, είχε προ 3μηνου διαγνωσθεί με νευροενδοκρινή καρκίνο κύστεως ταχυτάτης εξέλιξης, και τις τελευταίες ημέρες, μετά από σοβαρή επιπλοκή της ασθένειας, η υγεία του επιδεινώθηκε ραγδαία.
Γεννημένος στη Ρεπετίστα Ιωαννίνων σπούδασε Νομικά και Πολιτικές Επιστήμες. Μάχιμος δικηγόρος από το 1974 μέχρι σήμερα, με σημαντική παρουσία και προσφορά στη Δικαιοσύνη, ιδιαίτερα στην ποινική.
Διετέλεσε Υπουργός στην Υπηρεσιακή Κυβέρνηση του Ιωάννη Γρίβα, στην Οικουμενική Κυβέρνηση και στην Κυβέρνηση Προσωπικοτήτων του Καθηγητή Ξενοφώντα Ζολώτα.
Υπήρξε για πολλά χρόνια Βουλευτής Ιωαννίνων με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και με όραμά του την ευημερία και ανάπτυξη της Ηπείρου και της ιδιαίτερης πατρίδας του, αγωνίστηκε με όλες του τις δυνάμεις για τον σκοπό αυτό και για τον Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό.
Έλαβε πολλές τιμητικές διακρίσεις για την προσφορά του στη Δικαιοσύνη και την Ήπειρο και αφήνει σημαντικό συγγραφικό έργο.
- Χαρίτσης: Κίνδυνος αναστολής πληρωμών των αγροτικών επιδοτήσεων από την Κομισιόν – Τι θα κάνει η κυβέρνηση;
- Χαμάς: Στη δημοσιότητα νέο βίντεο με Ισραηλινό όμηρο που κρατείται στη Γάζα
- Βραβεία ΠΣΑΠΠ: Ο Βιεϊρίνια τιμήθηκε από τον Γκαγκάτση για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο (vids)
- EΕ: Υπο αναθεώρηση οι κανονισμοί για τα cookies
- Χαμός στην Άστον Βίλα και πολλές φήμες για Έμερι
- Κολλέγιο της Φλόριντα ανακοινώνει την ανέγερση αγάλματος του δολοφονηθέντα ακροδεξιού Τσάρλι Κερκ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις