Πέμπτη 04 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Πόλεμος στην Ουκρανία: «Όταν παρατήρησα ότι εγκαταλείπουν το Κίεβο εύπορες οικογένειες, κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά»

Πόλεμος στην Ουκρανία: «Όταν παρατήρησα ότι εγκαταλείπουν το Κίεβο εύπορες οικογένειες, κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά»

Ο Αντρέι Ντανίλκο, ο κατά κόσμον Βέρκα Σεντούτσκα, που άφησε εποχή με το ρυθμικό τραγούδι του στη Eurovision μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι» για τον πόλεμο

Ο Ουκρανός νικητής της Eurovision, Βέρκα Σεντούτσκα, μιλά αποκλειστικά στο «Χαμογέλα και Πάλι» για τον πόλεμο στην χώρα του μετά την ρωσική εισβολή.

Ο Αντρέι Ντανίλκο, ο κατά κόσμον Βέρκα Σεντούτσκα, που άφησε εποχή με το ρυθμικό τραγούδι του στη Eurovision μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι» για τον πόλεμο και τις συνθήκες που βιώνουν οι κάτοικοι στο Κίεβο.

«Τα πράγματα στο Κίεβο είναι κρίσιμα, συνέχεια ακούμε εκρήξεις. Εϊναι απίστευτο να κοιτάς έναν δρόμο τον οποίο έχεις κυκλοφορήσει πολλές φορές να είναι εντελώς διαλυμένος. Όλο αυτό το διάστημα βρισκομαι στο σπίτι μου, στην αρχή είχα πάει σε ένα καταφύγιο και οι συνθήκες ήταν άθλιες. Φοβόμαστε και ανησυχούμε αλλά για κάποιο λόγο είμαι ήρεμος», ανέφερε αρχικά ο τραγουδιστής.

Στην αρχή νόμιζα ότι όλα αυτά γίνονται για εκφοβισμό. Θυμάμαι ότι μία εβδομάδα πριν γίνει όλο αυτό παρατήρησα ότι εύποροι άνθρωποι του Κιέβου φυγάδευαν τις οικογένειές τους. Κοιμάμαι τα ξημερώματα γιατί οι βομβαρδισμοί γίνονται το βράδυ. Πρέπει να κουβαλάμε το χιούμορ μαζί μας», κατεληξε λέγοντας ο Αντρέι Ντανίλκο.

Sports in

Η επιβλητική εμφάνιση του «Greek Freak» κόντρα στην Δομινικανή Δημοκρατία (vids)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο «σάρωσε» την Δομινικανή Δημοκρατία, με τον «Greek Freak» να κάνει μια εκπληκτική εμφάνιση και να αναδεικνύεται MVP του αγώνα – Τα στατιστικά του σούπερ σταρ της «γαλανόλευκης» στην πρεμιέρα του Προολυμπιακού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 04 Ιουλίου 2024