Η Φιορεντίνα υποχρεώθηκε σε εντός έδρα ισοπαλία κόντρα στη Βερόνα, με τους «βιόλα» έτσι να χάνουν σημαντικό έδαφος για την εξάδα. Με βασικό τον Γιώργο Κυριακόπουλο η Σασουόλο είχε εύκολο πέρασμα από την έδρα της Βενέτσια.

Φιορεντίνα – Βερόνα 1-1 

Νέο «στραβοπάτημα» για την Φιορεντίνα η οποία «κόλησσε» στο 1-1 κόντρα στη Βερόνα, με τους «βιόλα» πλέον να βρίσκονται στο -4 από την πρώτη εξάδα.

Στο 10ο λεπτό μετά από σουτ του Ικονέ, η μπάλα κόντραρε και στρώθηκε στον Πιατεκ που γύρισε πανέμορφα από το πέναλτι και με σουτ έκανε το 1-0. Ωστόσο στο 18’ ο Μιλένκοβιτς έκανε πέναλτι στον Λαζάνια και ο Καπράρι το εκτέλεσε εύστοχα για το 1-1.

Στην επανάληψη η Φιορεντίνα ανέβασε την απόδοση της, προκειμένου να βρει το γκολ της νίκης με τους Πιάτεκ στο 57 και Τορείρα στο 63′ να μην βρίσκουν στόχο.

Βενέτσια – Σασουόλο 1-4 
Με τον Γιώργο Κυριακόπουλο στην αρχική της σύνθεση η Σασουόλο πέτυχε μια σπουδαία νίκη στην έδρα της Βενέτσια, με το ευρύ 4-1. Στο 2ο μόλις λεπτό ο Ραζπαντόρι έκανε πανέμορφη ενέργεια, άδειασε έναν αντίπαλο και πλάσαρε από κοντά για το 0-1. Στο 10ο λεπτό ο Μπεράρντι άνοιξε στον Τραορέ που έκανε το σουτ αλλά είδε τον Ρομέρο να του λέει όχι, ενώ στο 15’ η Σασουόλο κέρδισε πέναλτι για χέρι του Αράμου και ο Μπεράρντι το εκτέλεσε εύστοχα για το 0-2.

Στο 27′ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν ακόμη ένα πέναλτι, με τον Σκαμάκα αυτή την φορά να αναλαμβάνει την εκτέλεση γράφοντας το 0-3. Στο 34’ οι Οκερέκε και Ματέιου άλλαξαν όμορφα και τελικά ο Ανρί με κεφαλιά μείωσε σε 1-3. Το τελικό 1-4 διαμόρφωσε στο 74′ ο Μπεράρντι με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, με τους φιλοξενούμενους να στήνουν την μπάλα στην άσπρη βούλα για τρίτη φορά στην αναμέτρηση.