Μαντώ: «Δέχομαι φλερτ στα social media από νεότερους άνδρες»
Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε για όλα και έκανε αποκαλύψεις
Αποκλειστική συνέντευξη στο «MEGA Καλημέρα» παραχώρησε η Μαντώ, η οποία μίλησε για τα τραγούδια της που δεν την αντιπροσώπευαν, τα παιδιά της, το φλερτ από νεότερους άνδρες, και την εποχή που αρρώσταινε συνεχώς γιατί είχε φτάσει 52 κιλά.
«Τα πρώτα μου τραγούδια όπως το “Αγκαλίτσες και φιλάκια” δε με αντιπροσώπευαν, ήταν εύπεπτα. Άκουσα τη συμβουλή του τότε παραγωγού μου και βγάλαμε αυτά τα τραγούδια που έκαναν τεράστια επιτυχία, με έκαναν γνωστή και άρεσαν και στον κόσμο, δικαιώθηκαν αυτά τα τραγούδια. Τα αγάπησα στη συνέχεια, και τα αγαπώ πάντα», αποκάλυψε η αγαπημένη τραγουδίστρια.
«Το κεφάλαιο μητρότητα κάλυψε την ανάγκη για ένα σύντροφο. Όσο τα παιδιά μου ήταν μικρά δεν ήθελα έναν άνθρωπο μέσα στο σπίτι. Δεν ένιωθα άνετα, ήθελα να μεγαλώσουν πρώτα τα παιδιά», σημείωσε η ίδια για την προσωπική της ζωή.
«Τώρα ο γιος μου είναι 19 και η κόρη μου είναι 16, θα κάνουμε λίγη υπομονή ακόμα και μετά από 2 χρόνια θα πω σε κάποιον “come here”. Ο κάθε άνθρωπος πρέπει να είναι ολοκληρωμένος και να μην περιμένει την ολοκλήρωσή του από ένα σύντροφο», πρόσθεσε στο ίδιο θέμα.
Σχετικά με το αν δέχεται φλερτ από νεότερους άνδρες στα social media η Μαντώ είπε: «Αχ ναι, δέχομαι φλερτ από νεότερους άνδρες, αλλά δε θέλω, sorry. Δεν είναι ρατσιστικό, αλλά έχω γιο 20 χρονών. Μέχρι 10 χρόνια νεότερος το δέχομαι».
Μιλώντας αναφορικά με ευτράπελα που της έχουν συμβεί την ώρα που τραγουδούσε, η ίδια αποκάλυψε: «Στην πίστα έχω φάει πολλές τούμπες με τα γαρύφαλλα. Άλλη φορά τραγουδούσα το τραγούδι της ταινίας “Τιτανικός” και μου άνοιγαν σαμπάνιες σε σημεία που δεν ήταν ταιριαστό».
«Στην εποχή τη δική μου υπήρχε αρκετό bullying, υπήρχαν κάποια δεδομένα για το πόσα κιλά πρέπει να είναι μια γυναίκα. Το δικό μου καλούπι δεν ήταν της πάρα πολύ αδύνατης γυναίκας. Είχα φτάσει 52 κιλά και ήμουν κάθε μήνα άρρωστη, με ιώσεις, κρυώματα, είχα αναιμίες», είπε για το body shaming.
Η Μαντώ μίλησε και για το νέο της άλμπουμ, με τίτλο «Σκιές και χρώματα».
«Είναι ένα άλμπουμ που δουλέψαμε πάρα πολύ. Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα, αλλά και από την απήχηση που έχουν τα καινούργια μου τραγούδια», ανέφερε η αγαπημένη τραγουδίστρια.
- Άρης – ΑΕΚ 1-1: «Αλλοίωση» στο Βικελίδης…
- Πότε αλλάζει ο τρόπος πληρωμής ενοικίων – Τι θα ισχύει
- «Χειρουργείο» του Νορβηγού Σάγκι υπέρ της ΑΕΚ (vid)
- Κακοκαιρία: Έκτακτα μέτρα από τον Δήμο Ηρακλείου για τους αστέγους εν όψει ψύχους
- Η Πάμελα Άντερσον αντλεί έμπνευση από τις παλιές κωμωδίες και την Ζαν Μορό
- Το δύσκολο «παζάρι» για την ΚΑΠ
- Στριμωγμένος στην «γωνία του ρινγκ» ο Τόμας Φρανκ
- LIVE: Παναθηναϊκός – Πανσερραϊκός
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 11.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/mika-baumeister-jusdwg_T0dU-unsplash-315x220.jpg)














































![O Ιρανός ΥΠΕΞ Αραγκτσί ανήρτησε δολοφονίες αστυνομικών και αναρωτήθηκε αν οι ΗΠΑ θα το ανέχονταν [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/iran-killed-cop-315x220.jpg)







![Ράλι στα ακίνητα – Οι ακριβές και φθηνές περιοχές [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/athina-athens-akinita-realestate-eurokinissi-1-315x220.jpg)






![Ρωσία: Τρεις πλατφόρμες γεώτρησης χτυπήθηκαν από την Ουκρανία – Πόσο έχει πέσει η παραγωγή αργού της Μόσχας [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/maria-lupan-hy97yy3e03A-unsplash-1-1-315x220.jpg)














Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442