Παρασκευή 04 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Παγκόσμιο σοκ: Τιμωρίες-χάδι για τους 17 νεκρούς στο Μεξικό

Παγκόσμιο σοκ: Τιμωρίες-χάδι για τους 17 νεκρούς στο Μεξικό

Παρά τους 17 νεκρούς και τους δεκάδες τραυματίες, η ομοσπονδία του Μεξικό αποφάσισε να επιβάλλει ποινές χάδι στην Κερετάρο.

Δύο μέρες μετά τα σοκαριστικά επεισόδια που έλαβαν χώρα στο Μεξικό κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Κερετάρο με την Άτλας, έγιναν γνωστές οι ποινές που θα επιβληθούν από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας στην γηπεδούχο ομάδα.

Παρ’ ότι η Κερετάρο κινδύνευε μέχρι και με αποβολή από το πρωτάθλημα, τελικά η ομοσπονδία αποφάσισε να μην την εξοντώσει. Αρχικά λοιπόν πρέπει να σημειωθεί ότι στην Κερετάρο επιβλήθηκε ποινή κεκλεισμένων των θυρών για έναν χρόνο ενώ οι οργανωμένοι οπαδοί της αποκλείστηκαν από τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας τους για τρία χρόνια και άλλον έναν χρόνο από τα εκτός!

Η ομάδα θα κληθεί να πληρώσει 640 χιλιάδες ευρώ ως πρόστιμο ενώ η διοίκηση αποβάλλεται από κάθε αθλητική δραστηριότητα για 5 έτη. Τέλος, επιβάλλεται στην ομάδα να αλλάξει ιδιοκτησιακό καθεστώς και οι μετοχές της θα περάσουν στο «Grupo Caliente».

Only in

Βαθαίνει το ρήγμα στη ΝΔ – Αποφασισμένοι να του χαλάσουν την γιορτή;

Με το Μαξίμου να προσπαθεί να πείσει για το κλίμα ενότητας και ομοψυχίας σε κυβέρνηση και κόμμα, η βροχή ερωτήσεων για κρίσιμα θέματα από βουλευτές της ΝΔ και οι πιθανές απουσίες από τη μεγάλη γιορτή, χαλάνε την εικόνα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 04 Οκτωβρίου 2024