Παρασκευή 04 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός: Προπόνηση σε δύο γκρουπ, χωρίς απρόοπτα

Παναθηναϊκός: Προπόνηση σε δύο γκρουπ, χωρίς απρόοπτα

Η σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού περιελάμβανε αποφόρτιση για όσους αγωνίστηκαν κόντρα στον Ατρόμητο, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Ο Παναθηναϊκός μετά την εκτός έδρας νίκη επί του Ατρομήτου με 2-0 για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και μετά το ρεπό της Καθαράς Δευτέρας επέστρεψε σήμερα (8/3) στις προπονήσεις στο προπονητικό κέντρο της ομάδας,  «Γεώργιος Καλαφάτης».

Στη σημερινή προπόνηση του τριφυλλιού χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ, καθώς όσοι αγωνίστηκαν βασικοί στο παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Επιπλέον, θεραπεία ακολούθησαν για μια ακόμα ημέρα οι Φεντερίκο Μακέντα, Ραμόν Λούντκβιστ και Γιασίν Αγιούμπ, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να μην αντιμετωπίζει κάποιο άλλο αγωνιστικό πρόβλημα εν όψει της έναρξης των play off του ελληνικού πρωταθλήματος.

Only in

Βαθαίνει το ρήγμα στη ΝΔ – Αποφασισμένοι να του χαλάσουν την γιορτή;

Με το Μαξίμου να προσπαθεί να πείσει για το κλίμα ενότητας και ομοψυχίας σε κυβέρνηση και κόμμα, η βροχή ερωτήσεων για κρίσιμα θέματα από βουλευτές της ΝΔ και οι πιθανές απουσίες από τη μεγάλη γιορτή, χαλάνε την εικόνα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 04 Οκτωβρίου 2024