Ευχάριστα ήταν τα νέα του ιατρικού δελτίου της σημερινής προπόνησης για τον Φακούντο Μπερτόλιο. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε, ολοκλήρωσε το πρόγραμμα εκγύμνασης χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις και τέθηκε στη διάθεση του Χερμάν Μπούργος για τα πλέι οφ. Ο προπονητής του Άρη μπορεί να υπολογίζει και τον Ντανιελ Σούντγκρεν που εξέτισε την ποινή του.
Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΠΑΕ Άρης:
«Μετά το ρεπό της Τρίτης, επιστροφή στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.
Η σημερινή προπόνηση ήταν πρωινή και έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου. Το πρώτο κομμάτι της προπόνησης περιελάμβανε ασκήσεις δύναμης και το δεύτερο ασκήσεις τακτικής και τελικό παιχνίδι. Ο Φακούντο Μπερτόγλιο συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας μας.
Αύριο, Πέμπτη, το πρόγραμμα περιλαμβάνει και πάλι πρωινή προπόνηση στο Δασυγένειο».
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Αυτές είναι οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την αποστολή του Ολυμπιακού στο σαββατιάτικο ματς της 22ης αγωνιστικής κόντρα στον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη.
Παρότι η περίοδος για τις μετακινήσεις παικτών στο NBA ολοκληρώθηκε για φέτος, παρότι ο ίδιος και το Μιλγουόκι δηλώνουν πως... μένουν μαζί, το τελευταίο ρεπορτάζ από τις ΗΠΑ κάνει λόγο για σχέδιο των Λος Άντζελες Λέικερς ώστε να μετακομίσει ο Greak Freak στην Καλιφόρνια το καλοκαίρι!
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ επέστρεψε στην Ελλάδα μετά το ταξίδι στις ΗΠΑ για προσωπικούς λόγους και τίθεται στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός και τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.
Ο Ανδρέας Τεττέη μεγαλούργησε στο ντεμπούτο του στα ευρωπαϊκά γήπεδα, αλλά ο Παναθηναϊκός έχασε μέσα από τα χέρια του τη νίκη κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν.