Μετά τον Άστον Κούτσερ και τη Μίλα Κούνις, αλλά και τη Τζίτζι Χαντίντ, τώρα ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο στέλνει χρήματα προς την Ουκρανία. Και μάλιστα πρόκειται για το υψηλότερο ποσό δωρεάς που έχει σταλεί στη χώρα.

Τα χρήματα θα πάνε στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας αλλά και σε ανθρωπιστική βοήθεια. Οι Δεσμοί του Ντι Κάπριο με την Ουκρανία είναι πολύ ισχυροί.

Η γιαγιά του (η μητέρα της μητέρας του) η Helene Indenbirken (στα ρωσικά ονομαζόταν Έλενα Στεπάνοβα Σμίρνοβα) την οποία λάτρευε και η οποία πέθανε το 2008, είναι από την Οδησσό. Όταν ήταν μικρή μετανάστευσαν οικογενειακώς, το 1917, στη Γερμανία όπου και έμειναν. Η μητέρα του ηθοποιού γεννήθηκε στη Γερμανία.

Μεγάλη αδυναμία

Με τη γιαγιά του ο Ντι Κάπριο είχε μια ιδιαίτερη σχέση. Όπως αναφέρουν πολλά δημοσιεύματα ήταν η πρώτη από την οικογένεια που τον στήριξε όταν αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική, ενώ σε πολλές περιπτώσεις τη συμβουλευόταν για κρίσιμες αποφάσεις της καριέρας του.

Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που η γιαγιά συνόδευε τον Λεονάρντο στα κόκκινο χαλί κατά τη διάρκεια κάποιας πρεμιέρας ταινίας που πρωταγωνιστούσε ο 48χρονος ηθοποιός. Η γιαγιά του πέθανε το 2008 σε ηλικία 93 ετών.