Αποκαλύψεις για τον Βλαντίμιρ Πούτιν και τη συμπεριφορά του στα νιάτα του έκανε η πρώην σύζυγός του Lyudmila Shkrebneva.

Η 64χρονη αποκάλυψε τα πρώτα χρόνια της σχέσης του αλλά και τον τρόπο που της έκανε πρόταση γάμου ο σημερινός Πρόεδρος της Ρωσίας.

Όπως εξήγησε, τον μελλοντικό πρόεδρο της Ρωσίας τον γνώρισε σε ένα διπλό ραντεβού, στο οποίο εμφανίστηκε με όχι και τόσο εντυπωσιακό ντύσιμο, όμως παρόλα αυτά διατήρησαν επαφές και κατέληξαν να είναι ζευγάρι.

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν αποφάσισε να της ζητήσει να παντρευτούν με τόσο περίεργο τρόπο που η ίδια άργησε πολύ να το καταλάβει. Νόμιζε μάλιστα ότι ήθελε να της πει να χωρίσουν.

Η Lyudmila Shkrebneva αναφέρει: «Μου λέει «Ξέρεις τι άνθρωπος είμαι μέχρι σήμερα. Γενικά δεν είμαι εύκολος». Έκανε την αυτοκριτική του. Εξήγησε πως ήταν τύπος που προτιμά την σιωπή και πως μπορεί να προσβάλει κάποιους ανθρώπους. Μου έλεγε πως ήταν ένας επικίνδυνος σύντροφος, ενώ συνέχισε λέγοντας πως «Εδώ και 3,5 χρόνια, θα έχεις αποφασίσει». Ακουγόταν λες και ήθελε να χωρίσουμε. «Ναι, έχω αποφασίσει» του είπα για να μου πει εκείνος ένα διστακτικό «Ναι;». Τότε σιγουρεύτηκα πως ήθελε να χωρίσουμε. Εκείνος όμως μου είπε «Οπότε αφού είναι έτσι, σε αγαπώ και θέλω να παντρευτούμε». Με εξέπληξε αυτό που είπε».