Αμάντα Γεωργιάδη: «Ξέρω να φτιάχνω τζατζίκι και φέτα με μέλι»
H εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Eurovision αποκαλύπτεται στο περιοδικό OK!
- Αλλάζουν όλα στον ΑΜΚΑ από τις αρχές του 2025
- Διπλασιάστηκε η κατανάλωση κοκαΐνης τις γιορτές - «Γίνεται κατάχρηση», λέει ο Θωμαΐδης
- Οι Δανοί τρολάρουν τον Τραμπ για την Γροιλανδία - «Θέλουμε να αγοράσουμε τις ΗΠΑ»
- «Το μετρό καταστρέφει τη μοναδική πλατεία και μας διώχνει από τη γειτονιά» εξηγεί κάτοικος των Εξαρχείων στο in
Η Αμάντα Γεωργιάδη, η 25χρονη που γεννήθηκε στα Ιωάννινα αλλά μεγάλωσε στη Νορβηγία, θα είναι η φετινή εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Eurovision.
Ο μουσικός διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 14 Μαΐου στο Τορίνο της Ιταλίας.
Λίγο μετά την αποκάλυψη του τραγουδιού, του «Die Together», η νεαρή μιλά στο περιοδικό OK! για τα συναισθήματά της, περιγράφει την ιστορία πίσω από το κομμάτι, αναφέρεται στα παιδικά της χρόνια στα Γιάννενα και δηλώνει ότι έχει την απόλυτη στήριξη του συντρόφου της.
Διαβάστε ένα μέρος από τη συνέντευξή της:
Είναι Νορβηγός;
Ναι. Το όνομά του είναι Άρλαν και είναι γιατρός, όπως εγώ. Γνωριστήκαμε στη σχολή. Αγαπάει κι εκείνος πολύ τις τέχνες, και ειδικά τον χορό. Έχει κερδίσει, μάλιστα, και σε κάποια πρωταθλήματα χορού.
Για τη Eurovision τι σου είπε;
Στην αρχή αγχώθηκε λίγο. Αλλά μου είπε «να είσαι ο εαυτός σου». Ξέρει ότι είναι τεράστιο αυτό το πράγμα. Αλλά με υποστηρίζει πάρα πολύ και μου λέει πάντα τη γνώμη του όταν ακούει τα τραγούδια μου. Το Die together του άρεσε πάρα πολύ. Και παρόλο που έχει κι εκείνος πολύ βαρύ πρόγραμμα είναι δίπλα μου. Όταν γυρίσαμε το βιντεοκλίπ στη Σύμη με τον σκηνοθέτη Κώστα Καρύδα και όλο το team της ΕΡΤ, ήταν μαζί μου, και μάλιστα προσφέρθηκε να παίξει και σε κάποια σκηνή. Όταν του είπα ότι έχει βρεθεί ο συμπρωταγωνιστής μου, μου απάντησε: «Δεν μπορώ να υποδύομαι τον σερβιτόρο που σας φέρνει κάτι να πιείτε;». (Γελάει.) Ο Άρλαν αγαπάει πολύ την Ελλάδα και τρελαίνεται για το φαγητό.
Ξέρεις να μαγειρεύεις ελληνικά φαγητά;
Δεν ξέρω να μαγειρεύω καθόλου. Η κουζίνα μού προκαλεί πανικό. Το μόνο που ξέρω να φτιάχνω είναι τζατζίκι και φέτα με μέλι. Αλλά αγαπάω πολύ την ελληνική κουζίνα. Ο μπαμπάς μου μαγειρεύει καταπληκτικά γιουβαρλά – κια, ντομάτες γεμιστές, φακές, μπάμιες. Όταν έρχομαι στην Ελλάδα, τρώω κάθε μέρα γύρο. Έχουμε και στη Νορ – βηγία γύρο, αλλά δεν είναι το ίδιο. Και κοστίζει και 10 ευρώ το σουβλάκι.
Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με Τα Νέα Σαββατοκύριακο
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις