Παρασκευή 04 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Λουκάκου: «Διατεθειμένος να ρίξει το κασέ του προκειμένου να επιστρέψει στην Ίντερ»

Λουκάκου: «Διατεθειμένος να ρίξει το κασέ του προκειμένου να επιστρέψει στην Ίντερ»

Ο Βέλγος φορ της Τσέλσι φέρεται πρόθυμος να «ψαλιδίσει» αρκετά τις αποδοχές του με σκοπό να φορέσει ξανά την φανέλα της Ίντερ.

Πριν λίγες ημέρες ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς μέσω γραπτής του δήλωσης έκανε γνωστό, πως βάζει στο «σφυρί» την ομάδα που υπηρέτησε μια 20ετια και αγάπησε όσο τίποτα Τσέλσι.

Ο ισχυρός άνδρας των «μπλε» ήρθε αντιμέτωπος με κυρώσεις από την βρετανική κυβέρνηση η οποία μπλόκαρε παντελώς την επιχειρηματική δραστηριότητα του Ρώσου μεγιστάνα.

Οι στενές του σχέσεις με τον Βλαντιμίρ Πούτιν δεν έδωσαν άλλη επιλογή στην κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου, από το να του επιβάλει κυρώσεις οι οποίες έχουν βαθύ αντίκτυπο στους μπλε.

Έτσι αυτό σημαίνει πως ο σύλλογος του Λονδίνου, δεν μπορεί να προβεί σε πωλήσεις η αγορές παικτών, ούτε και σε ανανεώσεις συμβολαίων. Θεωρείται σχεδόν βέβαιο, ότι αρκετοί ποδοσφαιριστές αναμένεται να αποχωρήσουν στο τέλος, προκειμένου να βρουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

Ένας από αυτόυς είναι και ο Ρομέλου Λουκάκου, ο οποίος σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα είναι πρόθυμος να ρίξει κατα πολύ τις απαιτήσεις του με σκοπό να ντυθεί ξανά στα χρώματα της Ίντερ.

Όμως για πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη μεταγραφική κίνηση, πρώτον πρέπει να πωληθεί η Τσέλσι και δεύτερον να υπάρξει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών για δανεισμό μιας και οι Ιταλοί δεν έχουν τους οικονομικούς πόρους για την αγορά του Βέλγου φορ.

Only in

Μπορεί το Ισραήλ να νικήσει τη Χεζμπολάχ μέσα στον Λίβανο;

Εδώ και αρκετές ημέρες ο Λίβανος δέχεται επίθεση από το Ισραήλ που ενέχει τον κίνδυνο να πυροδοτήσει έναν ευρύτερο ολοκληρωτικό πόλεμο στη Μέση Ανατολή

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 04 Οκτωβρίου 2024