Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Σαμπντόρια- Γιουβέντους 1-3: Πέρασε από τη Γένοβα και βάζει… φωτιά στη Serie A η Γιουβέντους!

Σαμπντόρια- Γιουβέντους 1-3: Πέρασε από τη Γένοβα και βάζει… φωτιά στη Serie A η Γιουβέντους!

Η Γιουβέντους επικράτησε με 3-1 της Σαμπντόρια στη Γένοβα και πλησίασε τις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Την Γιουβέντους κανείς δεν πρέπει να την… ξεγράφει! Η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έκανε «βόλτα» και στη Γένοβα, επικρατώντας εύκολα της Σαμπντόρια με 3-1. Οι Μπιανκονέρι δεν τα παρατούν και δείχνουν αποφασισμένοι να προκαλέσουν… χαμό στην εφετινή Serie A. Στην 4η θέση και στο -4 από την πρωτοπόρο Μίλαν η Μεγάλη Κυρία, ενώ η Σαμπντόρια παρέμεινε στα χαμηλά και την 16η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Στο 22ο λεπτό ο Σέζνι έσωσε μετά από σουτ του Καντρέβα και στην κόντρα ο Κουαδράδο έβγαλε τη σέντρα από δεξιά και ο Γιοσίντα πέτυχε αυτογκόλ για το 0-1. Στο 33’ ο Κεν κέρδισε πέναλτι και ο Μοράτα το εκτέλεσε εύστοχα για το 0-2.

Στο 73’ η Σαμπντόρια κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Ραμπιό αλλά ο Σέζνι απέκρουσε την εκτέλεση του Καντρέβα. Στο 84’ ο Σαμπίρι εκτέλεσε ένα φάουλ από καλό σημείο, η μπάλα βρήκε στο τείχος, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του για το 1-2.

Στο 88ο λεπτό η Γιούβε βρήκε και τρίτο γκολ, όταν ο Λοκατέλι σέντραρε από δεξιά και ο Μοράτα με κεφαλιά στο πίσω δοκάρι, έστειλε την μπάλα στο πλεκτό.

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Φαλκόνε, Θόρσμπι, Οτζέλο (83’ Κόντι), Σένσι (65’ Τζιοβίνκο), Κόλεϊ, Γιοσίντα, Μπερεζίνσκι, Ρινκόν (83’ Τριμπόλι), Καντρέβα, Καπούτο, Κουαλιαρέλα (62’ Σαμπίρι).

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι, Ντανίλο, Ντε Λιχτ, Ρουγκάνι, Πελεγκρίνι (85’ Ντε Σίλιο), Αρτούρ, Ραμπιό (75’ Σάντρο), Λοκατέλι, Κουαδράδο, Μοράτα, Κεν (65’ Βλάχοβιτς)

Sports in

«Σακίλ Ο’ Νιλ και Αντετοκούνμπο σχολιαστές στο Παναθηναϊκός – Σέλτικς»

Η πρόταση της Euroleague για μια αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τους Σέλτικς φαίνεται πως παίρνει σάρκα και οστά, καθώς οι Σακίλ Ο’ Νιλ και Γιάννης Αντετοκούνμπο θα είναι οι σχολιαστές του παιχνιδιού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024