Εκτεταμένο rotation από τον Ραζβάν Λουτσέσκου στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα για την 1η αγωνιστική των playoffs.
Ο Ρουμάνος τεχνικός αποφάσισε να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές, έχοντας το μυαλό του στη ρεβάνς με τη Γάνδη για τη φάση των «16» του Europa Conference League.
ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς ξεκινάει κάτω από τα δοκάρια, έχοντας μπροστά του στην αμυντική τετράδα τους Σίντκλεϊ, Μιχαηλίδη, Μιχάι και Σάστρε.
Στα χαφ ξεκινάνε οι Κούρτιτς και Σοάρες, με τους Μουργκ, Μπίσεσβαρ και Ζαμπά να παίρνουν θέση πίσω από τον Τσόλακ.
Από την άλλη, η ενδεκάδα του ΠΑΣ αποτελείται από τους: Λοντίγκιν, Οικονομόπουλο, Γκαρντάφσκι, Κάργα, Εραμούσπε, Στάνκο, Ντομίνγκεθ, Σνάιντερ, Μπρένερ, Περέιρα και Μορέιρα
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Μετά τη Λεβερκούζεν στο Champions League, o Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό και παράλληλα αναφέρθηκε στο πρόβλημα δυστοκίας του Ολυμπιακού στα τελευταία παιχνίδια.
Ο Βασίλης Σπανούλης αναφέρθηκε στα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Μονακό και πώς σκοπεύει να διαχειριστεί την κατάσταση μέχρι να λυθούν.
Η Μισέλ Γιο απέκτησε το δικό της αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ και ο στενός της φίλος Ρίτσαρντ Σιάο ήταν στο πλευρό της σε αυτή τη σπουδαία στιγμή της καριέρας της.