Ακόμα ένα βήμα τετράδας έκανε η Άρσεναλ! Οι ποδοσφαιριστές του Μικέλ Αρτέτα ήταν για άλλη μια φορά σε εκπληκτική κατάσταση, δεν άφησαν περιθώρια στη Λέστερ του Ρότζερς και επικράτησαν εύκολα με 2-0, ανεβαίνοντας και πάλι στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Οι «κανονιέρηδες» μπήκαν καλύτερα στο ματς και άνοιξαν το σκορ με το… καλημέρα. Ο Πάρτεϊ πήρε την πάσα από τον Μαρτινέλι και εκτέλεσε τον Σμάιχελ για το 1-0 στο 11ο λεπτό.

Η Άρσεναλ είχε τον απόλυτο έλεγχο και στο δεύτερο ημίχρονο «καθάρισε» την υπόθεση. Σκόρερ ο Λακαζέτ στο 59ο λεπτό από το σημείο του πέναλτι, με τον Γάλλο να διαμορφώνει το τελικό 2-0 για την ομάδα του Αρτέτα.

Έτσι, η Άρσεναλ ανέβηκε και πάλι στην 4η θέση της Premier League, αφήνοντας στην 5η θέση με έναν βαθμό λιγότερο τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία μάλιστα έχει και τρία παιχνίδια περισσότερα!

ΑΡΣΕΝΑΛ: Ράμσντεϊλ, Σέντρικ, Τίρνεϊ, Γκάμπριελ, Γουάιτ, Τζάκα, Παρτέι, Σακά (85′ Πεπέ), Όντεγκααρντ, Μαρτινέλι (77’ Σμιθ Ρόυ), Λακαζέτ (89′ Ενκετιά).

ΛΕΣΤΕΡ: Σμάιχελ, Περέιρα, Αμαρτέι, Σογιουντσού, Τόμας (61’ Τζάστιν), Ολμπράιτον, Μεντί (61’ Εντιντί), Μάντισον, Μπαρνς, Ντιούσμπερι Χολ, Ιεανάτσο (74’ Ντάκα)