Ντουράντ: «Είναι γελοίο να μπαίνουν ανεμβολίαστοι στο γήπεδο και ο Κάιρι να μην παίζει»
Ο Κέβιν Ντουράντ άφησε αιχμές για την απόφαση να επιτρέπεται η είσοδος ανεμβολίαστων στο γήπεδο των Νετς, αλλά να μην μπορεί να αγωνιστεί ο Κάιρι Ίρβινγκ
Ο Κέβιν Ντουράντ μετά την απίστευτη εμφάνισή του κόντρα στους Νικς με 53 πόντους και τη νίκη των Νετς με 110-107 μίλησε για τον Κάιρι Ίρβινγκ και το γεγονός ότι δεν μπορεί να αγωνιστεί στη Νέα Υόρκη και στα εντός έδρας ματς της ομάδας του Μπρούκλιν.
Ο αμερικανός σούπερ σταρ θεωρεί ακατανόητη την απόφαση να επιτρέπεται η είσοδος ανεμβολίαστων στο γήπεδο των Νετς, αλλά να μην επιτρέπεται στον Κάιρι Ίρβινγκ να παίζει.
«Είναι γελοίο! Δεν καταλαβαίνω την απόφαση. Στο γήπεδο μπαίνουν πλέον άνθρωποι που δεν είναι εμβολιασμένοι, σωστά; Κι εμείς έχουμε έναν παίκτη που μπορεί να μπει στο γήπεδο πλέον, αλλά όχι να αγωνιστεί. Δεν το καταλαβαίνω! Δε βγάζει νόημα! Είμαστε όλοι μπερδεμένοι» τόνισε ο KD.
Παράλληλα, άφησε αιχμές για το δήμαρχο της Νέας Υόρκης, Έρικ Άνταμς, καλώντας τον εμμέσως πλην σαφώς να άρει τους περιορισμούς.
«Το προηγούμενο διάστημα υπήρχε μια λογική, αλλά τώρα απλώς φαίνεται ηλίθιο. Σαν κάποιος να προσπαθεί να κάνει επίδειξη της ισχύος του. Μάλλον ο δήμαρχος προσπαθεί να τραβήξει λίγο την προσοχή. Καλά θα κάνει όμως να βρει τη λύση σύντομα» πρόσθεσε.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Βόμβα μεγατόνων στο ισπανικό πρωτάθλημα, με ρεπορτάζ του Radio La Red να αναφέρει πως ο Χούλιαν Άλβαρες έχει αποφασίσει να αφήσει την Ατλέτικο Μαδρίτης για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα μετά το Μουντιάλ!
Ο Εβάν Φουρνιέ είναι έτοιμος για τον τελικό με τον Παναθηναϊκό και ο Γάλλος σούπερσταρ δήλωσε ότι παιχνίδια ειδικών συνθηκών σαν ένα ντέρμπι «αιωνίων» που κρίνει τρόπαιο, δεν κρίνεται στα καθαρά... μπασκετικά στοιχεία.
Το προσεχές Μουντιάλ -αν φυσικά κληθεί στην αποστολή της Εθνικής Βραζιλίας- δεν αποκλείεται να είναι και η τελευταία παράσταση στην σπουδαία καριέρα του Νεϊμάρ, όπως δήλωσε ο ίδιος.