Τρίτη 02 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Έγκλημα στην Καβάλα: Στον εισαγγελέα ο 23χρονος που σκότωσε τη γιαγιά του – Τι λέει ο δικηγόρος του

Έγκλημα στην Καβάλα: Στον εισαγγελέα ο 23χρονος που σκότωσε τη γιαγιά του – Τι λέει ο δικηγόρος του

Τι λέει ο συνήγορος υπεράσπισης του 23χρονου Μανώλης Βονικάκης

Σοκ έχει προκαλέσει στην Καβάλα η δολοφονία της ηλικιωμένη από τα χέρια του ίδιου της του εγγονού.

Η αδιαφορία όλων όσοι γνώριζαν τα σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα του δράστη, έπαιξε όπως φαίνεται καταλυτικό ρόλο στη δολοφονία της ηλικιωμένης. Ο 23χρονος εγγονός, όπως ανέφερε ο δικηγόρος που ανέλαβε την υπεράσπισή του, αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του 23χρονου Μανώλης Βονικάκης σε δηλώσεις του έκανε λόγο για έναν άνθρωπο με συνεχόμενη παραβατική συμπεριφορά. Όπως τόνισε στη συγκεκριμένη  υπόθεση θα έπρεπε να έχουμε ακούσια νοσηλεία σε μοναδα ψυχικής υγείας.

Όπως τόνισε ο κ. Βονικάκης «ουσιαστικά δεν υπάρχει δυνατότητα σοβαρής επικοινωνιάς με τον 23χρονο. Να φανταστείτε μου λέει η γιαγιά κοιμάται, δεν την σκότωσα».

Εν τω μεταξύ, στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας οδηγήθηκε νωρίτερα ο 23χρονος. Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας, στο Χρυσοχώρι του δήμου Νέστου. Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι που ζούσε με τον γιο και τον εγγονό της και από την πρώτη στιγμή η αστυνομία δεν είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε ποινική δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας με δόλο, της ενδοοικογενειακής βίας και για παραβίαση δικαστικών αποφάσεων.

Οι κάτοικοι του Χρυσοχωρίου δεν ξαφνιάστηκαν από την είδηση. Σύμφωνα με μαρτυρίες η γυναίκα υπήρξε για χρόνια θύμα ενδοοικογενειακής βίας ενώ εγγονός και γιος είχαν απασχολήσει πολλές φορές τις αστυνομικές αρχές.

Sports in

Βεζένκοφ: «Προς το παρόν είμαι παίκτης των Ράπτορς – Όμορφο να σε θέλουν κι άλλες ομάδες»

Ο Σάσα Βεζένκοφ βρέθηκε σε καλοκαιρινό καμπ στην Βουλγαρία, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για το μέλλον του αλλά και το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών ομάδων για την απόκτησή του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 02 Ιουλίου 2024