Παρασκευή 04 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Αμφίβολοι για το Clasico Μπενζεμά και Μεντί

Αμφίβολοι για το Clasico Μπενζεμά και Μεντί

Μπορεί η Ρεάλ να επικράτησε εκτός έδρας με 3-0 της Μαργιόρκα, όμως ο Αντσελότι είδε τους Μπενζεμά και Μεντί να αποχωρούν τραυματίες.

Η Ρεάλ Μαδρίτης το βράδυ της Δευτέρας επικράτησε με 3-0 εκτός έδρας της Μαγιόρκα και την ερχόμενη αγωνιστική υποδέχεται τη Μπαρτσελόνα στο clasico της Ισπανίας και υπάρχει το ενδεχόμενο να παραταχθεί με δύο βασικές απουσίες κόντρα στους μπλαουγκράνα.

Πιο συγκεκριμένα, οι Μπενζεμά, Μεντί, Ροντρίγκο αποκόμισαν ορισμένα προβλήματα τραυματισμών από το ματς της Δευτέρας με τη Μαγιόρκα.

Ο Γάλλος επιθετικός έχει ξεκινήσει ήδη της φυσικοθεραπείες, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα της μαγνητικής εξέτασης στην οποία υποβλήθηκε, ώστε να φανεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

Επιπλέον και ο Μεντί αύριο αναμένεται να κάνει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Πάντως προς το παρόν και οι παραμένουν αμφίβολοι εν όψει της αναμέτρησης με την Μπαρτσελόνα.

Επιπλέον, και ο Ροντρίγκο που δέχτηκε μια γερή κλωτσιά φαίνεται πως δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα, με τις πιθανότητες για να προλάβει να είναι υπέρ του.

Only in

Μπορεί το Ισραήλ να νικήσει τη Χεζμπολάχ μέσα στον Λίβανο;

Εδώ και αρκετές ημέρες ο Λίβανος δέχεται επίθεση από το Ισραήλ που ενέχει τον κίνδυνο να πυροδοτήσει έναν ευρύτερο ολοκληρωτικό πόλεμο στη Μέση Ανατολή

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 04 Οκτωβρίου 2024