Παρασκευή 04 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Ράνγκνικ: «Μακάρι να δούμε τον ίδιο Ρονάλντο και κόντρα στην Ατλέτικο»

Ράνγκνικ: «Μακάρι να δούμε τον ίδιο Ρονάλντο και κόντρα στην Ατλέτικο»

Ο Ραλφ Ράνγκνικ μίλησε για τη ρεβάνς με την Ατλέτικο, τονίζοντας ότι ελπίζει να δει παρόμοια εμφάνιση του Κριστιάνο Ρονάλντο, με το ματς κόντρα στην Τότεναμ

Ο Ραλφ Ράνγκνικ ελπίζει πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα δείξει την ίδια εικόνα που παρουσίασε στο παιχνίδι με την Τότεναμ, όπου σημείωσε χατ-τρικ και στην αποψινή ρεβάνς με την Ατλέτικο Μαδρίτης για τους «16» του Champions League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η συνολική εμφάνισή του ήταν καλή, για να μην πω πάρα πολύ καλή, κι αυτό ευελπιστούμε να δούμε από τον ίδιο και με την Ατλέτικο» τόνισε αρχικά ο Γερμανός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου προσθέτοντας: «Δεν ανησυχώ για το αν θα μπορέσει να ανακτήσει τις δυνάμεις του. Προσέχει πάρα πολύ τον εαυτό του και το σώμα του. Ξέρει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει».

Για το αν μπορεί να περιμένει άλλα… τρία γκολ από τον CR7: «Θα δούμε αν μπορεί να βάλει ξανά τρία γκολ. Δεν είναι εύκολο να βάλεις τρία γκολ στη συγκεκριμένη ομάδα. Δεν είναι καθόλου εύκολο».

Για το αποψινό ματς και τη σύγκριση με το πρώτο: «Είδαμε στον πρώτο αγώνα μας στη Μαδρίτη τι έπρεπε να κάνουμε, πως έπρεπε να παίξουμε κι αυτό ήταν ένα μεγάλο θέμα προς συζήτηση στην ομάδα μας χθες και σήμερα, όταν θα κάνουμε την τελική ανάλυση. Έχουμε μία θαυμάσια ευκαιρία να περάσουμε στις 8 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης κι αυτός είναι ακριβώς αυτό που πρέπει να κάνουμε. Δεν πρέπει να δεχθούμε πρώτοι γκολ.

Αυτό είναι κομβικής σημασίας. Ειδικά απέναντι σε μία ομάδα σαν την Ατλέτικο, που δεν την απασχολεί αν θα έχει ο αντίπαλος την μπάλα. Στα τελευταία 4-5 παιχνίδια τους είχαν λιγότερο από 50% κατοχή μπάλας. Το ξέρουμε αυτό και γι’ αυτό πρέπει να σκοράρουμε εμείς πρώτοι» κατέληξε ο Ράνγκνικ.

Only in

Μπορεί το Ισραήλ να νικήσει τη Χεζμπολάχ μέσα στον Λίβανο;

Εδώ και αρκετές ημέρες ο Λίβανος δέχεται επίθεση από το Ισραήλ που ενέχει τον κίνδυνο να πυροδοτήσει έναν ευρύτερο ολοκληρωτικό πόλεμο στη Μέση Ανατολή

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 04 Οκτωβρίου 2024