Παρασκευή 04 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Σπουδαία κίνηση της ΠΑΕ Άρης

Σπουδαία κίνηση της ΠΑΕ Άρης

Οι κιτρινόμαυροι θα φιλοξενήσουν στο Κλεάνθης Βικελίδης στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό 15 παιδιά από τον σύλλογο «Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Καβάλας».

Η ΠΑΕ Άρης θα δείξει ακόμα μια φορά το κοινωνικό της πρόσωπο. Στην κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, για την δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ, στο Κλεάνθης Βικελίδης θα φιλοξενηθούν 15 παιδιά από τον σύλλογο «Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Καβάλας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ, στο πλαίσιο της κοινωνικής της δράσης και προσφοράς, θα φιλοξενήσει στο παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής (20/03) με τον Παναθηναϊκό, 15 παιδιά από το Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Καβάλας.

Είναι μεγάλη μας χαρά και το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε, προκειμένου να προσφέρουμε λίγη χαρά στα παιδιά που θα φιλοξενήσουμε στο Κλεάνθης Βικελίδης και τα οποία θα ζήσουν μια ξεχωριστή και πρωτόγνωρη εμπειρία.

Το Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Καβάλας είναι μια δημόσια δομή παιδικής προστασίας (Ν.Π.Δ.Δ.), που ανήκει στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Φιλοξενεί ανήλικα παιδιά, κυρίως κατόπιν εισαγγελικών εντολών και δικαστικών Αποφάσεων, λόγω –ως επί το πλείστον- παραμέλησης και κακοποίησης».

Only in

Μπορεί το Ισραήλ να νικήσει τη Χεζμπολάχ μέσα στον Λίβανο;

Εδώ και αρκετές ημέρες ο Λίβανος δέχεται επίθεση από το Ισραήλ που ενέχει τον κίνδυνο να πυροδοτήσει έναν ευρύτερο ολοκληρωτικό πόλεμο στη Μέση Ανατολή

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 04 Οκτωβρίου 2024