Παρασκευή 04 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Στο Βέλγιο για την πρόκριση στους «8» ο ΠΑΟΚ

Στο Βέλγιο για την πρόκριση στους «8» ο ΠΑΟΚ

Την ευκαιρία να γράψει ιστορία και να προκριθεί στα προημιτελικά του Europa Conference League θα έχει απόψε ο ΠΑΟΚ (22:00), με τον Δικέφαλο του Βορρά να αντιμετωπίζει τη Γάνδη στη ρεβάνς του 1-0 της Τούμπας.

Η μεγάλη ημέρα για τον ΠΑΟΚ έφτασε. Μετά το 1-0 της Τούμπας, ο Δικέφαλος του Βορρά θα έχει απόψε στο Βέλγιο απέναντι στη Γάνδη (22:οο) την ευκαιρία να γράψει ιστορία και να προκριθεί στα προημιτελικά του Europa Conference League.

Οι «ασπρόμαυροι» ψάχνουν μια μεγάλη πρόκριση μέσα στο Βέλγιο και καλούνται να υπερασπιστούν το 1-0 του πρώτου αγώνα, θέλοντας να δώσουν συνέχεια στο ευρωπαϊκό τους ταξίδι με μια ακόμη πρόκριση.

Ο Ρασβάν Λουτσέσκου έχει να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα, καθώς πέρα από τους τιμωρημένους Κούρτιτς και Ζίβκοβιτς, θα απουσιάσουν και ο Καντουρί, αλλά και ο Μιχαηλίδης ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα στην πρεμιέρα των play offs.

«Όλοι πρέπει να είναι έτοιμοι, αυτό πρέπει να το έχουν όλοι στο μυαλό τους. Προσπαθούμε να χτίσουμε τη νοοτροπία της ομάδας με το να έχουν όλοι οι παίκτες το ρόλο τους και να ξέρουν το τι πρέπει να κάνουν όταν θα παίξουν. Θέλουμε τους πάντες να είναι έτοιμοι», ανέφερε ο Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου.

Only in

Μπορεί το Ισραήλ να νικήσει τη Χεζμπολάχ μέσα στον Λίβανο;

Εδώ και αρκετές ημέρες ο Λίβανος δέχεται επίθεση από το Ισραήλ που ενέχει τον κίνδυνο να πυροδοτήσει έναν ευρύτερο ολοκληρωτικό πόλεμο στη Μέση Ανατολή

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 04 Οκτωβρίου 2024