Σάββατο 17 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Ηλεκτρονική Πλειοδότηση για ακίνητο προβολής πολύ κοντά στο Σταύρος Νιάρχος και την παραλιακή λεωφόρο

Ηλεκτρονική Πλειοδότηση για ακίνητο προβολής πολύ κοντά στο Σταύρος Νιάρχος και την παραλιακή λεωφόρο

Ένα σημαντικό επαγγελματικό ακίνητο γραφείων και καταστημάτων στην «καρδιά» της Καλλιθέας

Η ημέρα Τετάρτη στις 30 Μαρτίου είναι η νέα ημερομηνία  πλειστηριασμού ενός σημαντικού επαγγελματικού ακινήτου γραφείων και καταστημάτων στην «καρδιά» της Καλλιθέας. Το αρχικό πρόγραμμα είχε οριστεί για τις 26 Ιανουαρίου και ανεστάλη λόγω των έκτακτων καιρικών συνθηκών, που οδήγησαν σε γενική οδηγία του Υπ. Δικαιοσύνης προς αναστολή των πλειστηριασμών και οι συμμετέχοντες στη διαδικασία έλαβαν πίσω τις προκαταβολές τους. Οι εν λόγω οριζόντιες ιδιοκτησίες βρίσκονται σε ελάχιστη απόσταση από το  εμβληματικό Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» και διαθέτουν ανεμπόδιστη θέα προς την θάλασσα. Τέλος, τοποθετούνται περί τα 10’-15’ από το κέντρο της Αθήνας, ενώ παρουσιάζουν πολύ καλή σύνδεση με τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Πρόκειται για μια από τις πιο ανερχόμενες περιοχές της Αθήνας, όπου μετά το πρωτοπόρο αρχιτεκτονικά Κέντρο Πολιτισμού, έρχεται να «δέσει» η επικείμενη δημιουργία 4 νέων σταθμών του Ηλεκτρικού Σιδηρόδρομου που θα διασχίζουν την πόλη της Καλλιθέας και θα καταλήγουν στο ιδιαίτερα συμβολικό αυτό έργο, αυξάνοντας κατά χιλιάδες την επισκεψιμότητα της ευρύτερης περιοχής. Επιπρόσθετα, η περιοχή αναβαθμίζεται από την αναμόρφωση της παραλιακής οδού, η οποία διευκολύνει την πρόσβαση τόσο από τον Πειραιά όσο και από τις νότιες περιοχές της Αττικής.

Ο λόγος για το συγκρότημα γραφείων και καταστημάτων στην Λεωφόρο Ελ. Βενιζέλου (Θησέως) 330 και το ΝΠΙΔ με την επωνυμία «Ιερόν Γυναικείον Ησυχαστήριον η Ανάστασις του Χριστού – Εμμαούς», για το οποίο αναμένεται προσεχώς να «χτυπήσει» το «ηλεκτρονικό σφυρί», με επισπεύδουσα την Εταιρεία SPECIAL FINANCIAL SOLUTIONS SMSA.

Για τον υποψήφιο πλειοδότη που θα θελήσει να αποκτήσει το σύνολο των ιδιοκτησιών η Τιμή Α’ Προσφοράς είναι στα 3 εκατ. ευρώ, αισθητά μειωμένη από τα €3.8 εκατ. των προηγούμενων προσφορών, ωστόσο η κάθε ιδιοκτησία διατίθεται και αυτοτελώς.

Πιο αναλυτικά, σε πλειστηριασμό βγαίνουν :

  1. Κατάστημα ισογείου 60 τ.μ., με πρόσοψη στην οδό Θησέως.

✓ Τιμή Α΄ Προσφοράς: € 55.000

  1. Υπερυψωμένο ισόγειο 206 τ.μ., με πρόσοψη στην οδό Θησέως. Ουσιαστικά συνδέεται άμεσα με το κατάστημα ισογείου και μπορούν να αποτελέσουν μαζί κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος. (περιλαμβάνει 3 θέσεις στάθμευσης συνολικής επιφάνειας 38,64 τ.μ.)

✓ Τιμή Α΄ Προσφοράς: € 157.000

  1. Γραφείο 1ου ορόφου 309 τ.μ., με πρόσοψη στον αίθριο χώρο του κτιρίου με θέα στην θάλασσα και την λεωφόρο Θησέως.

✓ Τιμή Α΄ Προσφοράς: € 292.000

  1. Γραφείο 2ου ορόφου 1.380 τ.μ., ενιαίου χώρου με δυνατότητα διαμόρφωσης χώρων με θέα στην θάλασσα και την λεωφόρο Θησέως.

(περιλαμβάνει 9 θέσεις στάθμευσης).

✓ Τιμή Α΄ Προσφοράς: € 1.248.000

  1. Γραφείο 3ου ορόφου 1.380 τ.μ., ενιαίου χώρου με δυνατότητα διαμόρφωσης χώρων με θέα στην θάλασσα και την λεωφόρο Θησέως.

(περιλαμβάνει 9 θέσεις στάθμευσης).

✓ Τιμή Α΄ Προσφοράς: € 1.248.000

Σημειώνεται ότι τα άνωθι βρίσκονται εντός του οικοδομικού συγκροτήματος επαγγελματικού κέντρου με την επωνυμία «Europa Plaza». Στο κτίριο είναι εγκατεστημένες με μισθώσεις σημαντικές Εταιρείες του κλάδου των τηλεφωνικών κέντρων και των τηλεπικοινωνιών, ενώ πλησίον βρίσκονται σημαντικές εταιρείες στους κλάδους των ασφαλίσεων, του ανθρώπινου δυναμικού, των μέσων μαζικής ενημέρωσης και της ναυτιλίας.

Sports in

Πρεμιέρα στον «κόκκινο» Βόλο για τον Ολυμπιακό – Οι σκέψεις του Μεντιλίμπαρ

Ο Βόλος υποδέχεται τον Ολυμπιακό στις 20:00, στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στη Super League και αναμένονται χιλιάδες οπαδοί των Πειραιωτών στο Πανθεσσαλικό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 17 Αυγούστου 2024