Ο γνωστός ράπερ Fedez (Federico Leonardo Lucia), σύζυγος της Κιάρα Φεράνι, σε στόρυ του στο Instagram, «άνοιξε» την καρδιά του και μίλησε στους 13,5 εκατομμύρια followers του για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

«Δυστυχώς, διαπιστώθηκε ότι έχω ένα πρόβλημα υγείας, αλλά ευτυχώς με εξαιρετικό timing, που περιλαμβάνει έναν σημαντικό δρόμο που θα πρέπει να ακολουθήσω και που επίσης θέλω να το πω, αλλά όχι τώρα», είπε αρχικά με δάκρια στα μάτια και πρόσθεσε:

«Αυτή τη στιγμή πρέπει να είμαι κοντά στην οικογένειά μου και στα παιδιά μου. Όταν ανακάλυψα αυτό ανακάλυψα, η ανάγνωση των ιστοριών των άλλων με παρηγόρησε».

«Αν αυτή μου η ιστορία καταφέρει να δώσει παρηγοριά ακόμα και σε ένα άτομο που μπορεί να μην έχει την τύχη να περιβάλλεται από τόση στοργή όπως μου συμβαίνει με την όμορφη οικογένειά μου, με κάνει να σκεφτώ ότι αυτή η παρένθεση στη ζωή μου έχει τη δική της χρησιμότητα», συμπλήρωσε επίσης.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ANSA, ο ράπερ αν και δεν το είπε ευθέως, έχει κάποιο είδος καρκίνου.

Πριν από τρία χρόνια, είχε υποβληθεί σε εξετάσεις, με τις οποίες διαπιστώθηκε ότι είχε απομυελίνωση, η οποία σε σοβαρές περιπτώσεις μπορεί να είναι σημάδι σκλήρυνσης κατά πλάκας.