Γκαζάκια στο πολιτικό γραφείο του Άδωνι Γεωργιάδη, στην οδό Ακαδημίας, πέταξαν άγνωστοι νωρίτερα το πρωί της Κυριακής.
Στο γραφείο του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, που βρίσκεται στον πέμπτο όροφο του κτιρίου, έχουν προκληθεί ζημιές.
Σε ανάρτησή του για το περιστατικό, ο Γεωργιάδης δήλωσε: «Δυστυχώς πάλι, για 20η ίσως φορά γίνομαι στόχος εμπρηστικής τρομοκρατικής επίθεσης. Όσοι νομίζουν ότι θα με κάμψουν με τέτοιες μεθόδους κάνουν μεγάλο λάθος. Η Δημοκρατία μας είναι περισσότερο ισχυρή από αυτούς. Συνεχίζουμε δυνατά».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.