Ο Νικόλας Σακελλαρίου φτιάχνει γλυκιά πατσαβουρόπιτα
Μία συνταγή για όλα τα γούστα
Λαχταριστή η σημερινή συνταγή που ετοιμάζει ο σεφ Νικόλας Σακελλαρίου στην κουζίνα της «Ελένης».
Ο σεφ έφτιαξε «Σουλτάνα» ή αλλιώς γλυκιά πατσαβουρόπιτα.
Τα υλικά:
1 συσκευασία φύλλο κρούστας για γλυκά
Για την κρέμα:
5 αυγά
200 γραμ. ζάχαρη
400 γραμ. γιαούρτι στραγγιστό
200 ml ηλιέλαιο
20 γραμ. baking powder
1 κ.σ. εκχύλισμα βανίλιας
Για το σιρόπι:
600 γραμ. ζάχαρη
500 ml νερό
φλούδα από ένα λεμόνι
Ακολουθήστε τις οδηγίες του σεφ και καλή σας όρεξη!
- Ο Ντε Κολό σταμάτησε από την Εθνική Γαλλίας – Το μήνυμα του Φουρνιέ (pics)
- Το μέλλον του Ελληνισμού σε Ίμβρο και Τένεδο και το στοίχημα της επιστροφής
- Μεγάλη μοτοπορεία από τους διανομείς της Wolt
- Λίβανος: «Ήξερε το Πεντάγωνο» – Αμερικανικά και Ισραηλινά μέσα διαψεύδουν τις ΗΠΑ
- Ρέμπελ Γουίλσον: Παντρεύεται την αγαπημένη της Ραμόνα Αγκρούμα
- ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ ζητούν εξηγήσεις από τον Μητσοτάκη για το «παράθυρο ευκαιρίας» με τον Ερντογάν