Λαχταριστή η σημερινή συνταγή που ετοιμάζει ο σεφ Νικόλας Σακελλαρίου στην κουζίνα της «Ελένης».

Ο σεφ έφτιαξε «Σουλτάνα» ή αλλιώς γλυκιά πατσαβουρόπιτα.

Τα υλικά:

1 συσκευασία φύλλο κρούστας για γλυκά

Για την κρέμα:

5 αυγά
200 γραμ. ζάχαρη
400 γραμ. γιαούρτι στραγγιστό
200 ml ηλιέλαιο
20 γραμ. baking powder
1 κ.σ. εκχύλισμα βανίλιας

Για το σιρόπι:

600 γραμ. ζάχαρη
500 ml νερό
φλούδα από ένα λεμόνι

Ακολουθήστε τις οδηγίες του σεφ και καλή σας όρεξη!