![Τριαντάφυλλος: «Όταν πήγα στο Survivor o γιος μου νόμιζε ότι τον εγκατέλειψα»](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2022/03/triantafilos1-1024x465.jpg)
Τριαντάφυλλος: «Όταν πήγα στο Survivor o γιος μου νόμιζε ότι τον εγκατέλειψα»
Ο τραγουδιστής μίλησε για την συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης
Καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα ήταν σήμερα το πρωί ο Τριαντάφυλλος. Ο τραγουδιστής μάλιστα προχώρησε και σε μια εξομολόγηση που είχε να κάνει με τον γιο του και το Survivor.
O Tριαντάφυλλος έκανε μια συγκινητική εξομολόγηση για την εποχή που πήγε στο Survivor.
O τραγουδιστής μίλησε στην Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα για τη συμμετοχή του στο ριάλιτι και τόνισε: «Την πρώτη μέρα που μπήκα στο σπίτι, με περίμενε και η αγκαλιά που μου έδωσε ήταν… πώς να στο πω; Δεν έχω ξανανιώσει ποτέ έτσι στη ζωή μου. Με είχε σφιχτά αγκαλιά 5 λεπτά. Το παιδί νόμιζε ότι τον άφησα, νόμιζε ότι τον εγκατέλειψα. Πήγαμε σε ειδικό. Είναι μικρός, τώρα γίνεται 6 ετών», ανέφερε ο Τριαντάφυλλος και εξήγησε: «Όταν έφυγα του εξήγησα ότι πάω σε μια παραλία εδώ δίπλα, απλά δεν θα μπορώ να έρχομαι».
Ο Τριαντάφυλλος μίλησε και για το πώς αντιμετωπίζει το ακραίο φλερτ που δέχεται κατά καιρούς από θαυμάστριες.
Δείτε το βίντεο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις