Δαυίδ Μαλτέζε: «Κάθε μέρα αναζητώ αν είναι ζωντανοί» – Η αγωνία του ηθοποιού για τους συγγενείς του στο Κίεβο
Ο ηθοποιός Δαυίδ Μαλτέζε φοβάται για τη ζωή των συγγενών του στην Ουκρανία
Ο Δαυίδ Μαλτέζε, που συμμετέχει στην επιτυχημένη σειρά του MEGA, «Σκοτεινή Θάλασσα», μίλησε σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση, στο «MEGA Καλημέρα» για τον πόλεμο στην Ουκρανία και για τους συγγενείς του που διαμένουν στο Κίεβο.
Ο ουκρανικής καταγωγής ηθοποιός, Δαυίδ Μαλτέζε, που συμμετέχει στην επιτυχημένη σειρά του MEGA, «Σκοτεινή Θάλασσα», στη συγκλονιστική εξομολόγηση του μίλησε για τον πόλεμο στην Ουκρανία.
«Κατάγομαι από την Γεωργία, η μητέρα είναι από την Ουκρανία. Έχω ζήσει 3 πολέμους στην Γεωργία, ήμουν φαντάρος εκεί, δεν έζησα ευτυχώς το να πυροβολήσω και να με πυροβολήσουν. Έχω συγγενείς της μητέρας μου στην Ουκρανία, κρύβονται στο μετρό και στα καταφύγια, μέχρι και σχολεία είναι στα υπόγεια. Οι συγγενείς μου έχουν τα απαραίτητα για να επιβιώσουν στην Ουκρανία τώρα», ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός.
«Οι συγγενείς μου στο Κίεβο δεν μπορούν να φύγουν γιατί βομβαρδίζουν. Η ημέρα μου ξεκινάει με την αναζήτηση αν είναι καλά και ζωντανοί οι συγγενείς μου στο Κίεβο, ζω και κοιμάμαι με την Ουκρανία στον πόλεμο. Ήρθα στην Ελλάδα το 1996, η απόφαση ήταν απλή: έπρεπε να επιβιώσουμε. Όταν ήρθα στην Ελλάδα ήμουν τυχερός γιατί γεννήθηκα λευκός, δεν έζησα ρατσισμό», πρόσθεσε.
Για την συμμετοχή του στη «Σκοτεινή Θάλασσα» δήλωσε: «Συμμετέχω στην «Σκοτεινή θάλασσα» και θα κάνω έναν Ρώσο ολιγάρχη».
Ο Δαυίδ Μαλτέζε πρωταγωνιστεί «Mistero Buffo» (Κωμικό Μυστήριο) στο θέατρο «Άνεσις».
- Νικόλ Κίντμαν – Το μυστικό του επιτυχημένου γάμου της με τον Κιθ Έρμπαν οφείλεται στο ντους
- Κώστας Σημίτης: Τετραήμερο εθνικό πένθος για τον θάνατό του – Η απόφαση της κυβέρνησης
- Κυριάκος Μητσοτάκης: «Άξιος και ευγενής πολιτικός αντίπαλος» – Ο αποχαιρετισμός του στον Κώστα Σημίτη
- Αντετοκούνμπο: «Πρέπει να χτίσω ξανά φυσική κατάσταση μετά την ίωση»
- Τραμπ: Στραμμένες στη διαμόρφωση της πολιτικής του οι αγορές – Αναμένεται άνοδος μετοχών, δολαρίου και χρυσού
- Οίκοι αξιολόγησης: Τι περιμένει η Ελλάδα το 2025;