Ο Μάρκο Ρόις είναι αναμφίβολα η «σημαία» της Μπορούσια Ντόρτμουντ, μιας και ο Γερμανός άσος αγωνίζεται στους Βεστφαλούς από το καλοκαίρι του 2012.
Ο 32χρονος έχει αγωνιστεί με την φανέλα της Ντόρτμουντ σε 349 παιχνίδια, με απολογισμό 153 γκολ και 108 ασίστ στα δέκα χρόνια του με τα κίτρινα.
Η Ντόρτμουντ, όπως αναφέρει το Sky Γερμανίας, επιθυμεί την επέκταση του συμβολαίου του Ρόις, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2023. Μάλιστα, έχουν ξεκινήσει οι πρώτες διερευνητικές συζητήσεις.
Ο Ρόις, ο οποίος λαμβάνει 12 εκατομμύρια ετησίως, έχει εκφράσει την επιθυμία του να κλείσει την καριέρα του στο Signal Iduna Park. Τη φετινή σεζόν ο 32χρονος έχει 34 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας 13 γκολ και μοιράζοντας 13 ασίστ.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Το προσεχές Μουντιάλ -αν φυσικά κληθεί στην αποστολή της Εθνικής Βραζιλίας- δεν αποκλείεται να είναι και η τελευταία παράσταση στην σπουδαία καριέρα του Νεϊμάρ, όπως δήλωσε ο ίδιος.
Στην κατάσταση των τραυματιών του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μια μέρα πριν τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.
Αυτός είναι ο Παναγιώτης Ρέτσος. Ο νεότερος αρχηγός στην ιστορία του Ολυμπιακού. Ο παίκτης που μέσα από την ομάδα της καρδιάς του ξεπέρασε τη σκοτεινή περίοδο της καριέρας του. Αφησε πίσω του τρομακτικές ατυχίες και με τα... επιφανειακά χτυπήματα, γελάει. Και συνεχίζει να παίζει. Ο ορισμός του πώς πρέπει να είναι ένας αρχηγός.