Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος μας ετοιμάζει ριζότο με μανιτάρια και μοσχαράκι
Εύκολη συνταγή για όλους
Ένα γευστικότατο πιάτο για κάθε ημέρα ετοιμάσε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» ο γνωστός σεφ.
Υλικά για τη συνταγή:
200γρ ρύζι για ριζότο
30 γρ ελαιόλαδο
300 γρ μοσχαρίσια μπριζόλα χωρίς κόκκαλο
100 γρ κρεμμύδι ψιλοκομμένο
20 γρ σκόρδο ψιλοκομμένο
10 γρ θυμάρι ψιλοκομμένο
1 λεμόνι ξύσμα
αλάτι
πιπέρι
- Επιστρέφει ο Καλάθης για τη Μονακό
- Αταλάντη: Έναν εφιάλτη έζησε ηλικιωμένη – Την «κατάπιε» το έδαφος
- Πέντε αθλήτριες που παίρνουν «χρυσό» στα γήπεδα του OnlyFans
- Χαλάνδρι: «Μας χτύπησε και μας κλώτσησε» – Αντιδήμαρχος καταγγέλλει τον αστυνομικό που χαιρέτισε ναζιστικά
- Τζον Ρίαρντον: Ο ηθοποιός κατάφερε να βγει νικητής από τη δύσκολη μάχη του με τον καρκίνο
- Βενεζουέλα: Το αρχαιότερο μέρος στον πλανήτη Γη είναι άγριο και απόκοσμο – Πού βρίσκεται