Μπαγιάτικο ψωμί: Έτσι θα το κάνεις ξανά… φρέσκο
Σε τρία απλά βήματα!
Υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να ανακαλύπτεις ότι η πανέμορφη μπαγκέτα που αγόρασες προχθές έχει γίνει πέτρα, ακριβώς τη στιγμή που έχεις όρεξη για σάντουιτς;
Ναι μπορείς να την χρησιμοποιήσεις για να κάνεις κρουτόν φυσικά, αλλά τι γίνεται αν θέλεις ψωμί και το θέλεις τώρα; Απλά ακολουθείς την παρακάτω συμβουλή!
Δες αναλυτικά:
- Βήμα 1ο: Βρέχεις ελαφρά το ψωμί (εμπιστεύσου μας!). Στόχος είναι η κόρα να είναι νωπή, χωρίς να βραχεί πολύ η ψίχα.
- Βήμα 2ο: Προθερμαίνεις το φούρνο στους 170οC.
- Βήμα 3ο: Τοποθετείς το ψωμί στο φούρνο για περίπου 5-15 λεπτά, ανάλογα με το μέγεθος της φρατζόλας και το πόσο νερό έχεις ρίξει προηγουμένως.
Το ψωμάκι σου θα είναι σαν καινούριο! Τραγανό απ’ έξω και μαλακό από μέσα, έτοιμο για ό,τι σάντουιτς τραβά η όρεξή σου!
- Flat Earther έπρεπε να φτάσει μέχρι την Ανταρκτική… για να πειστεί ότι η Γη είναι σφαιρική
- Live από το inSports και το Megaplay: Ο Ολυμπιακός για την ανατροπή κόντρα στην Πετς
- Εξοπλιστικό όργιο ΕΕ: Αναγκαίο κακό ή κυνική παραδοχή μιλιταριστικής φύσης;
- Έρευνα: Νέοι κανόνες «παιχνιδιού» στην αγορά εργασίας – Αυξημένη πρόθεση παραίτησης και Τεχνητή Νοημοσύνη
- ΣΥΡΙΖΑ για ιθαγένεια σε τέως βασιλικής οικογένειας: Το επώνυμο «Ντε Γκρες» είναι προβληματικό
- Ολυμπιακός: Ο «καυτός» Φουρνιέ και οι… εκλεκτές παρουσίες (vid)