Μπαγιάτικο ψωμί: Έτσι θα το κάνεις ξανά… φρέσκο
Σε τρία απλά βήματα!
Υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να ανακαλύπτεις ότι η πανέμορφη μπαγκέτα που αγόρασες προχθές έχει γίνει πέτρα, ακριβώς τη στιγμή που έχεις όρεξη για σάντουιτς;
Ναι μπορείς να την χρησιμοποιήσεις για να κάνεις κρουτόν φυσικά, αλλά τι γίνεται αν θέλεις ψωμί και το θέλεις τώρα; Απλά ακολουθείς την παρακάτω συμβουλή!
Δες αναλυτικά:
- Βήμα 1ο: Βρέχεις ελαφρά το ψωμί (εμπιστεύσου μας!). Στόχος είναι η κόρα να είναι νωπή, χωρίς να βραχεί πολύ η ψίχα.
- Βήμα 2ο: Προθερμαίνεις το φούρνο στους 170οC.
- Βήμα 3ο: Τοποθετείς το ψωμί στο φούρνο για περίπου 5-15 λεπτά, ανάλογα με το μέγεθος της φρατζόλας και το πόσο νερό έχεις ρίξει προηγουμένως.
Το ψωμάκι σου θα είναι σαν καινούριο! Τραγανό απ’ έξω και μαλακό από μέσα, έτοιμο για ό,τι σάντουιτς τραβά η όρεξή σου!
- Πρόσθετη κυβερνοασφάλεια για τα κρυπτονομίσματα θέλει Ευρωπαϊκή Αρχή Κινητών Αξιών
- Με λάμψη Χόλιγουντ – Είσοδος του Τομ Χόλαντ στα αλκοολούχα ποτά με νέο brand
- Η μεγαλύτερη μηνιαία πτώση δαπανών στα σούπερ μάρκετ της Βρετανίας
- Ισραήλ: Ο στρατός έδωσε βίντεο με τον Σινουάρ λίγο πριν την επίθεση της 7ης Οκτωβρίου 2023
- Ιράν: Η Χεζμπολάχ είναι πίσω από την επίθεση με drone στο σπίτι του Νετανιάχου
- Γάζα: Τους 73 έφτασαν οι νεκροί από αεροπορικούς βομβαρδισμούς στη Μπέιτ Λαχία