Η Ελευθερία Πλευρίτου σε δηλώσεις της τόνισε ότι είναι ανυπόμονη για το Final Four της Euroleague που θα γίνει στον Πειραιά και πως ο μεγάλος στόχος δεν είναι άλλος από το back to back ευρωπαϊκό.
Αναλυτικά όσα δήλωσε η διεθνής πολίστρια των πρωταθλητριών Ευρώπης στο olympiacossfp.gr:
«Μετράω αντίστροφα τις μέρες μέχρι το Σάββατο που ξεκινά το Final-4 της Euroleague. Ο στόχος μας είναι πολύ μεγάλος και σίγουρα, έχουμε πολύ άγχος ως πρωταθλήτριες Ευρώπης και ως φαβορί. Είναι δύσκολο να κατακτήσεις την κορυφή, αλλά πιο δύσκολο να μείνεις εκεί. Και εμείς αυτό θα επιδιώξουμε! Θέλουμε να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας και χρειαζόμαστε τον κόσμο δίπλα μας, στο πλευρό μας.
Η ομάδα είναι έτοιμη και πολύ καλά προετοιμασμένη για τα παιχνίδια. Θέλω να ξαναζήσουμε το 2015, τότε που κατακτήσαμε το ευρωπαϊκό μέσα σε ένα γεμάτο Παπαστράτειο και με μια μοναδική ατμόσφαιρα. Ο κόσμος μας είναι η κινητήριος δύναμη μας και ο έξτρα παίκτης που χρειαζόμαστε στα παιχνίδια».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League - Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και το πρόγραμμα της 8ης και τελευταίας αγωνιστικής της League Phase.
«Πλώρη» για απευθείας πρόκριση στους «16» του Chamions League έβαλε η Νιούκαστλ μετά το άνετο 3-0 επί της Αϊντχόφεν, Στους 8 βαθμούς παρέμεινε η PSV, αποτέλεσμα που ευνόησε τον Ολυμπιακό…
Έστω και δύσκολα η Τσέλσι νίκησε με 1-0 την Πάφο και έχει πλέον τη δυνατότητα να προκριθεί απευθείας στην επόμενη φάση του Champioons League. Δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό παρέμειναν οι Κύπριοι.