Σάββατο 06 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Οικονόμου: Ο Ανδρουλάκης απέκλεισε σήμερα τη συνεργασία με τη ΝΔ

Οικονόμου: Ο Ανδρουλάκης απέκλεισε σήμερα τη συνεργασία με τη ΝΔ

«Η δική του εκδοχή της αξιόπιστης απάντησης στις κρίσεις που ζούμε περνάει μέσα από τη συνεργασία με τον κ. Τσίπρα», τονίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σχολιάζοντας την τοποθέτηση στο ΟΤ Forum του Νίκου Ανδρουλάκη σχετικά με το θέμα των κυβερνήσεων συνεργασίας

Αιχμές κατά του Νίκου Ανδρουλάκη άφησε ο Γιάννης Οικονόμου με αφορμή τα όσα δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ για τις συνεργασίες. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εξεπέλυσε ουσιαστικά επίθεση κατά του κ. Ανδρουλάκη ότι προσανατολίζεται σε συνεργασίες που εκ των προτέρων αποκλείουν τη ΝΔ και καθιστούν μόνο συνομιλητή του ΚΙΝΑΛ τον Αλέξη Τσίπρα.

Αναλυτικά το σχόλιο του Γιάννη Οικονόμου για την τοποθέτηση του Νίκου Ανδρουλάκη στο Forum του Οικονομικού Ταχυδρόμου έχει ως εξής:

«Ο Πρωθυπουργός, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, έκανε χθες ένα απολύτως θεσμικό σχόλιο περί ενδεχόμενου σχηματισμού κυβέρνησης συνεργασίας, αν αυτό επιβάλλει η λαϊκή ψήφος. Η ισχυρή πεποίθηση του Πρωθυπουργού είναι ότι η χώρα χρειάζεται σταθερή και αποτελεσματική διακυβέρνηση, ιδίως μέσα σε ένα περιβάλλον πολλαπλών και επάλληλων διεθνών κρίσεων. Και η αυτοδυναμία είναι το μέσον για αυτό το σκοπό.

Διαβάστε επίσης OT FORUM: Ανδρουλάκης – «Σωσίβιο σε κυβέρνηση που βυθίζεται δεν πρόκειται να δώσω»

Διαβάστε επίσης OT FORUM – Βενιζέλος: Η αλλαγή στρατηγικής Μητσοτάκη για σταθερές κυβερνήσεις θέτει διλήμματα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ

Διαβάστε επίσης Στροφή στη ρητορική της ΝΔ για μια κυβέρνηση συνεργασίας: Οι εκλογικοί συσχετισμοί και η αυτοδυναμία

»Ο κ. Ανδρουλάκης απέκλεισε σήμερα ξεκάθαρα τη συνεργασία με όποιον δεν ασπάζεται την σοσιαλδημοκρατία. Η ΝΔ είναι γνωστό ότι δεν ανήκει σε αυτή την ομάδα. Είναι προφανές λοιπόν, ότι η δική του εκδοχή της αξιόπιστης απάντησης στις κρίσεις που ζούμε περνάει μέσα από τη συνεργασία με τον κ. Τσίπρα. Αν και απέχουμε περισσότερο από ένα χρόνο από τις εκλογές, το διακύβευμα είναι ξεκάθαρο. Φυσικά οι πολίτες θα αποφασίσουν στο τέλος της τετραετίας».

Sports in

Βραβεύτηκε στην Ισπανία ο Μεντιλίμπαρ (vid)

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τιμήθηκε για την κατάκτηση του Europa Conference League με τον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 06 Ιουλίου 2024