Χαρούμενη με την κατάκτηση του LEN Trophy εμφανίστηκε μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την Ντουναϊσβάρος η Αντιγόνη Ρουμπέση.
Η προπονήτρια του Εθνικού έβγαλε το… σκουφάκι της στις παίκτριες της και δήλωσε υπερήφανη για τη μεγάλη επιτυχία και την εμφάνιση που έκαναν.
Αναλυτικά:
«Ξέραμε πως αν κερδίζαμε θα γράφαμε ιστορία. Είμαι πολύ περήφανη για τα κορίτσια μου. Σίγουρα με τη διαφορά των τεσσάρων γκολ από το πρώτο ματς είχαμε ανεβασμένη ψυχολογία, αλλά ξέραμε πως θα ήταν ένα διαφορετικό παιχνίδι και χρειαζόταν σοβαρότητα. Είναι φοβερό το συναίσθημα. Μετά το παιχνίδι στην Ουγγαρία όλα πήγαν καλά, πιστέψαμε παραπάνω στον εαυτό μας και τα καταφέραμε. Έχουμε πολύ μέλλον ως ομάδα, βλέπουμε έναν-έναν τους στόχους ξεχωριστά. Ακολουθούν το πρωτάθλημα και το Κύπελλο», ανέφερε η πρώην διεθνής πολίστρια.
Όσο για το αν περίμενε, όταν ανέλαβε ως πρώτη προπονήτρια στις 11 Φεβρουαρίου, ότι θα κατακτούσε ευρωπαϊκό τίτλο; «Με το που έγινε η αλλαγή είπαμε ότι γυρνάμε σελίδα. Είμαι περήφανη για τις κοπέλες και τη δουλειά που έχουμε κάνει. Φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δημήτρη Κολοβό που είναι δίπλα μας. Το πόλο έχει δείξει τα τελευταία χρόνια ότι πάντα φέρνει επιτυχίες. Η κερκίδα σήμερα ήταν γεμάτη και το ευχαριστηθήκαμε όλοι».
Ο τεχνικός διευθυντής του Εθνικού, Γιώργος Μορφέσης, είπε: «Συγχαρητήρια σε όλους. Δεν περιμέναμε ότι τον πρώτο χρόνο θα φτάναμε σε έναν τίτλο. Το πιο σημαντικό είναι να μείνεις ψηλά. Ο Εθνικός έχει την όρεξη, είναι ιστορικό σωματείο και το μέλλον μπορεί να είναι λαμπρό. Για να φτάσουμε εδώ αποκλείσαμε πολύ καλές ομάδες. Είχαμε πολύ καλή απόδοση και στους δύο τελικούς».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Αυτοί είναι οι 11 που ξεκινούν για τον Ολυμπιακό στο κρίσιμο ματς της της 7ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League απέναντι στη Λεβερκούζεν.
LIVE: Παναθηναϊκός – Μπασκόνια. Παρακολουθήστε live στις 21:15 την αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Μπασκόνια για την 23η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.
Μετά τη νίκη του επί του Σιντάρο Μοτσιζούκι στην πρεμιέρα του στο Αυστραλιανό Όπεν ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε ειδική αναφορά στον Γιάννη Αντετοκούνμπο.