ΥπΑΑΤ: Στο επίκεντρο η μεταποίηση και εμπορία αγροτικών προϊόντων
Τι συζήτησε ο ΥπΑΑΤ, Γ. Γεωργαντά στη σύσκεψη με το ΔΣ του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (ΣΕΒΤ)
Η μεταποίηση και εμπορία αγροτικών προϊόντων και οι επιπτώσεις της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία στην εφοδιαστική αλυσίδα βρέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Γιώργο Γεωργαντά με το ΔΣ του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (ΣΕΒΤ).
Παράλληλα, κατά την συνάντηση, αναλύθηκαν τα δεδομένα εφοδιασμού της ελληνικής αγοράς από εναλλακτικές αγορές, ζητήματα ελέγχου από τις υπηρεσίες του ΥπΑΑΤ και τους εποπτευόμενους οργανισμούς, καθώς και αναπτυξιακές και επενδυτικές προτάσεις.
Επίσης, συζητήθηκαν ζητήματα εύρυθμης λειτουργίας της αγοράς και παρεμβάσεων του ΥπΑΑΤ, καθώς και το σύστημα εμπρόσθιας σήμανσης (Nutriscore).
- Ο έκπτωτος πρίγκιπας Άντριου, ένα μωρό και μια μπάλα σε σχήμα γυναικείου στήθους
- Χαράλαμπος Κατσιμήτρος: Η αναζήτηση της ουσίας
- Προστατευόμενο «Απάτητο Βουνό» χαρακτηρίστηκε η ορεινή περιοχή των Πρεσπών
- H Mundo Deportivo αποθεώνει τον Καρέτσα: «Ο Έλληνας Μέσι λάμπει, τον θέλει η μισή Ευρώπη» (pics)
- Ρωσία: Κινέζικο τουριστικό λεωφορείο βυθίστηκε σε παγωμένη λίμνη της Σιβηρίας – Τουλάχιστον 7 νεκροί
- «Κάθε πρόταση μετράει»: Ψηφιακή πλατφόρμα από το ΠΑΣΟΚ εν όψει συνεδρίου

