Παρασκευή 04 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Νιόπλιας: «Πολλές φορές ψάχνουμε δικαιολογίες που δεν υπάρχουν»

Νιόπλιας: «Πολλές φορές ψάχνουμε δικαιολογίες που δεν υπάρχουν»

Ο τεχνικός του ΟΦΗ μίλησε για τον επερχόμενο αγώνα(2/4) με την Λαμία, ενώ υποστήριξε πως πολλές φορές η ομάδα του ψάχνει δικαιολογίες που δεν υπάρχουν.

Ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Νίοπλιας μίλησε για τον επερχόμενο αγώνα με την Λαμία(2/4), αλλά και για τις δικαιολογίες που ψάχνει η ομάδα του οι οποίες τις περισσότερες φορές δεν… υπάρχουν.

«Σίγουρα εφέτος το χειρότερο μας ημίχρονο ήταν με τον Ιωνικό. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλοί , αλλά δεν μείναμε ικανοποιημένοι όυτε από το αποτέλεσμα, όυτε γενικά από το παιχνίδι. Πρέπει να αλλάξουμε mentalite, πολλές φορές ψάχνουμε δικαιολογίες που δεν υπάρχουν. Οτι δεν έχουμε κίνητρο. Κίνητρο είναι το ίδιο το ποδόσφαιρο, το παιχνίδι. Πάντα πρέπει να βρίσκουμε μόνοι μας κίνητρο. Η αλήθεια είναι ότι παίζουμε με μια ομάδα η οποία καίγεται για τους βαθμούς. Θα βρούμε πολύ αντίσταση, η Λαμία θα παλέψει για το αποτέλεσμα. Είναι περίεργο το γήπεδο, κλειστό, μικρό, δεν ξέρω αν είναι σε καλή κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος πρέπει να προετοιμαστούμε. Με την έναρξη του παιχνιδιού πρέπει να προσαρμοζόμαστε και στις απαιτήσεις που έχει».

Only in

Άγχος Κασσελάκη για τον έλεγχο του Συνεδρίου, καρφιά Φάμελλου Πολάκη και η οσμή ηρωικής εξόδου

Ανοιχτή σε κάθε ερμηνεία γύρω από την συμμετοχή του στην εκλογή νέας ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ είναι η μισή… ανακοίνωση της υποψηφιότητας Κασσελάκη ο οποίος βάζει τώρα νέο ορόσημο για τις τελικές αποφάσεις το Συνέδριο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 04 Οκτωβρίου 2024