Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Μπακογιάννης - Μαλακατές για Διπλή Ανάπλαση: «Γράφτηκε ιστορία» - «Να δούμε νέα Γουέμπλεϊ

Μπακογιάννης – Μαλακατές για Διπλή Ανάπλαση: «Γράφτηκε ιστορία» – «Να δούμε νέα Γουέμπλεϊ

Για ιστορική απόφαση έκανε λόγο ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, αναφερόμενος στο αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού για το έργο της «Διπλής Ανάπλασης» ενώ για «νέα Γουέμπλεϊ» μίλησε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο. Παναγιώτης Μαλακατές.

Την απόλυτη ικανοποίησή του για την υπερψήφιση από τη Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού του πρότζεκτ της «Διπλής Ανάπλασης», εξέφρασε ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, σε δήλωσή του λίγο μετά την ολοκλήρωση της καταμέτρησης των ψήφων στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Η δήλωση Μπακογιάννη

Αναλυτικά η δήλωση του Δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη:

«Απόψε γράφτηκε ιστορία. Πιστέψαμε στη Διπλή Ανάπλαση. Τόσο πολύ που για να γίνει πραγματικότητα κάναμε όσα μπορούσαμε και ακόμα περισσότερα.
Χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί ο κόσμος του Παναθηναϊκού δικαίωσε την προσπάθειά μας. Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους.

Ο Δήμος Αθηναίων θα συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο και την ίδια προσήλωση, ώστε να τηρηθούν στο ακέραιο οι δεσμεύσεις μας. Από εδώ και εμπρός, Παναθηναϊκοί και Αθηναίοι αξίζει να είναι μόνο υπερήφανοι. Το μέλλον ανήκει στον Παναθηναϊκό, το μέλλον ανήκει στην Αθήνα».

Η δήλωση Μαλακατέ

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο. Παναγιώτης Μαλακατές, δήλωσε:

«Ηταν μια διαδικασία που είχε ξεκινήσει εδώ και καιρό. Τα μέλη του Παναθηναϊκού ψήφισαν σήμερα. Το αποτέλεσμα είναι σεβαστό. Είναι υπέρ της Διπλής Ανάπλασης. Εγώ αυτό που έχω να πω είναι ότι η αυριανή μέρα πρέπει να μας βρει όλους αγαπημένους και ενωμένους για έναν δυνατό Παναθηναϊκό, όπως αξίζει στον μεγαλύτερο και ιστορικότερο Σύλλογο της Ελλάδος. Νομίζω ότι από εδώ και πέρα σε εμάς πέφτει όλο το βάρος ώστε όλα αυτά που υπάρχουν στις συμβάσεις να αποτυπωθούν σε μεγάλα γήπεδα, όπως αρμόζει στον Παναθηναϊκό με τις καλύτερες προδιαγραφές.

Η Λεωφόρος να έχει Παναθηναϊκό χρώμα όπως είπε προχθές και ο Δήμαρχος και να έχουμε στη Λεωφόρο μας τις αναμνήσεις μέσα από το Μουσείο και ό,τι άλλο φτιαχτεί που θα φροντίσουμε να έχει χρώμα Παναθηναϊκό.

»Είχαμε πει εξαρχής ότι θα στηρίξουμε το οποιοδήποτε αποτέλεσμα και αυτό κάνουμε. Εκείνο που θέλουμε είναι ο Παναθηναϊκός να μεγαλουργήσει όπως και να δούμε και νέα Γουέμπλεϊ και για τον Ερασιτέχνη και για όλες τις ομάδες. Είναι μια απόφαση που πήρε ο κόσμος και τα μέλη του Παναθηναϊκού. Εμείς προσπαθήσαμε να πετύχουμε τους καλύτερους δυνατούς όρους. Αυτό αποτυπώθηκε σήμερα από το πολύ μεγάλο ποσοστό».

Πηγή: ΑΠΕ

Sports in

Αντετοκούνμπο: «Έλα έτοιμος έτσι ώστε να μην χρειαστεί να προετοιμαστείς» (vid)

Η ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο ενόψει και του φιλικού της Ελλάδας με τη Σερβία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024