Ο Τίμος Ζαχαράτος φτιάχνει φιλέτο κοτόπουλο γεμιστό με κεφαλογραβιέρα, προσούτο & λαχανικά
Ακολουθήστε κατά γράμμα τη συνταγή
- Στόχος της επίθεσης στη Βηρυτό ο Χασάν Νασράλα - Φόβοι για λουτρό αίματος
- Διπλωμάτες αποχωρούν μαζικά την ώρα που ο Νετανιάχου ανεβαίνει στο βήμα του ΟΗΕ
- Washington Post για Ισραηλινή οικονομία: Χιλιάδες πολίτες στα όπλα, χιλιάδες επιχειρήσεις λουκέτο
- Ένσταση στο πρόστιμο των 150.000 ευρώ για τις ταυτότητες - Το υπουργείο ζητά έξι μήνες για να διορθώσει τα λάθη του
Λαχταριστή η σημερινή συνταγή που ετοιμάζει ο σεφ Τίμος Ζαχαράτος στην κουζίνα του «Πάμε Δανάη!».
Φιλέτο κοτόπουλο γεμιστό με κεφαλογραβιέρα, προσούτο και λαχανικά, μια εύκολη, γρήγορη και νόστιμη συνταγή, για όλα τα γούστα.
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις