Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πραγματοποίησε άλλη μια μαγική εμφάνιση κόντρα στους Μπρούκιλ Νετς, καθώς πέτυχε πόντους και οδήγησε τους Μπακς στη νίκη με 120-119 στην παράταση με δύο δικές του ελεύθερες βολές.
Μάλιστα ο Greak Freak με τους 44 πόντους που πέτυχε κόντρα στην παρέα του Ντουράντ έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Μπακς καθώς έφτασε συνολικά τους 14.212 πόντους στην καριέρα του και ξεπέρασε τους 14.210 του Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ.
Βέβαια την παράσταση έκλεψε ένας τρομερός παππούς φίλαθλος των Μπρούκλιν Νετς που όταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πήγε να εκτελέσει δύο ελεύθερες βολές έκανε τα μαγικά του και αποσυντόνισε τον Έλληνα πρωταθλητή με αποτέλεσμα να αστοχήσει και στις δύο βολές.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Μετά τη Λεβερκούζεν στο Champions League, o Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό και παράλληλα αναφέρθηκε στο πρόβλημα δυστοκίας του Ολυμπιακού στα τελευταία παιχνίδια.
Ο Βασίλης Σπανούλης αναφέρθηκε στα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Μονακό και πώς σκοπεύει να διαχειριστεί την κατάσταση μέχρι να λυθούν.
Η Μισέλ Γιο απέκτησε το δικό της αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ και ο στενός της φίλος Ρίτσαρντ Σιάο ήταν στο πλευρό της σε αυτή τη σπουδαία στιγμή της καριέρας της.