Ο Παναθηναϊκός την Τετάρτη (6/4) αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Άλμπα Βερολίνου για την 19η εξ’ αναβολής αγωνιστική της Euroleague σε ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, ωστόσο οι δύο ομάδες ψάχνουν μια νίκη γοήτρου.

Τόσο ο προπονητής της Άλμπα Βερολίνου, Ισραέλ Γκονζάλες , όσο και ο 25χρονος φόργουορντ της ομάδας Τιμ Σνάιντερ, στις δηλώσεις τους ανέφεραν πως η γερμανική ομάδα θέλει τη νίκη για να προσφέρει λίγη χαρά στον κόσμο της στο τελευταίο εντός έδρας της χρονιάς για την Euroleague.

Aναλυτικά όσα ανέφερε ο Ισραέλ Γκονζάλες: 

«Ο Παναθηναϊκός είχε πρόσφατα μια δυνατή νίκη απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης. Ο αγώνας με τον Παναθηναϊκός είναι ο τελευταίος εντός έδρας για εμάς στην EuroLeague για τη φετινή σεζόν και θέλουμε να προσφέρουμε στους φιλάθλους μας κάτι καλό».

O Τιμ Σνάιντερ τόνισε: 

«Μπορεί ούτε εμείς αλλά ούτε κι ο Παναθηναϊκός να διεκδικούμε την είσοδο στα play-offs, αλλά και οι δύο έχουμε δείξει ότι είμαστε ομάδες πρόθυμες να τελειώσουμε καλά τη σεζόν της Euroleague. Κάθε νίκη μετράει. Ο Παναθηναϊκός κέρδισε πρόσφατα την Ρεάλ Μαδρίτης. Εμείς θέλουμε να διατηρήσουμε το ρυθμό μας».