Πάτρα: Στην ανακρίτρια ο Μάνος Δασκαλάκης
Με την κίνησή του αυτή, ο Μάνος Δασκαλάκης αποκτά πλήρη πρόσβαση στη δικογραφία και παρίσταται στο σύνολο της υπόθεσης με την ιδιότητα του διαδίκου
Στο γραφείο της ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση της δολοφονίας της 9χρονης Τζωρτζίνας βρίσκεται ο Μάνος Δασκαλάκης.
Ο 30χρονος, ο οποίος έχει πάρει ήδη αποστάσεις από την εν διαστάσει σύζυγό του, προχωρά ένα βήμα παραπέρα σε νομικό επίπεδο, την ώρα που οι έρευνες κινούνται προς πάσα κατεύθυνση.
Νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης, ο Μάνος Δασκαλάκης βρέθηκε ενώπιον της 18ης ανακρίτριας για να δηλώσει παράσταση προς υπεράσπιση της κατηγορίας (πολιτική αγωγή).
Αν και μπήκε στο κτήριο ανέκφραστος και χωρίς να κάνει δηλώσεις, συγκεντρωμένοι στα δικαστήρια τον αποδοκίμασαν. Σύμφωνα με πληροφορίες, πολίτες που βρέθηκαν στα δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων, στη θέα του Μάνου Δασκαλάκη, φώναζαν «δολοφόνοι, κάνατε τα παιδιά για να τα σκοτώσετε».
Η κίνηση του Δασκαλάκη στην πράξη σημαίνει ότι η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου, που θα βρεθεί στο εδώλιο της κατηγορουμένης για τη δολοφονία της ίδιας της κόρης της, απέναντί της, εκτός από τους δικαστές, θα έχει τον άλλοτε αγαπημένο της σύζυγο.
Αποκτά πρόσβαση στη δικογραφία
Πρόκειται ουσιαστικά για μια προαναγγελθείσα απόφαση, αφού από την ημέρα της σύλληψής της στις 30 Μαρτίου, ο Μάνος Δασκαλάκης, αφού ξεπέρασε το αρχικό σοκ, έδωσε το στίγμα του, διαχωρίζοντας τη θέση του και στρεφόμενος εναντίον της, μέσα από δηλώσεις του σε δημοσιογράφους.
Με την κίνησή του αυτή, ο Μάνος Δασκαλάκης αποκτά πλήρη πρόσβαση στη δικογραφία και παρίσταται στο σύνολο της υπόθεσης με την ιδιότητα του διαδίκου.
- Αγρότες: Ψαλιδίζει τις προσδοκίες ο Τσιάρας – «Η κυβέρνηση έχει κάνει τις τελικές της ανακοινώσεις»
- Η Τόνια Σωτηροπούλου αποχαιρετά τον πατέρα της – Η συγκινητική ανάρτησή της
- Θεσσαλονίκη: 38χρονος διέρρηξε 14 οχήματα μέσα σε λίγες ώρες
- Πρώτη κρούση για τον Τσάμπι Αλόνσο: Τον θέλει η Άιντραχτ Φρανκφούρτης
- Εξεταστική – ΟΠΕΚΕΠΕ: Σε εξέλιξη η κατάθεση Γκόλια και Σκουρλέτη – Δείτε live
- Αισιόδοξος Αμερικανός πρέσβης για Γροιλανδία – Βλέπει τη κρίση σαν ευκαιρία για ΝΑΤΟ


