Παρασκευή 04 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Μπούργος: «Εμείς πιστεύουμε πως πάντα μπορούμε να κερδίσουμε»

Μπούργος: «Εμείς πιστεύουμε πως πάντα μπορούμε να κερδίσουμε»

O Χέρμαν Μπούργος έδωσε σύνθημα νίκης ενόψει ΑΕΚ ενώ αναφέρθηκε και στο επιθετικό πρόβλημα του Άρη που στα τελευταία δύο ματς δεν έχει σκοράρει.

Ο Χερμάν Μπούργος κράτησε «κλειστά χαρτιά» ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ μιλώντας στη NOVA, σχολίασε το γεγονός πως ο Άρης έμεινε για δεύτερο σερί παιχνίδι χωρίς γκολ ενώ αναφέρθηκε και στους λόγους που επέλεξε να αλλάξει σχηματισμό.

Όσα είπε ο Μπούργος:

Σχετικά με το πόσο τον προβληματίζει το μηδέν στην επίθεση: «Το βασικό είναι να δημιουργήσεις παιχνίδι .Το γκολ θα έρθει»

Για τον αν θεωρεί πως ο Άρης μπορεί να καλύψει το χαμένο έδαφος, καθώς στα 3 παιχνίδια των playoff δεν έχει νίκη: «Εμείς πιστεύουμε πως πάντα μπορούμε να κερδίσουμε, πάντα πιστεύουμε στη νίκη».

Για την επερχόμενη εκτός έδρας δύσκολη αναμέτρηση με την ΑΕΚ και για τους στόχους του Άρη: « Δε σκέφτομαι καθόλου στις ήττες, σκέφτομαι μόνο στις νίκες και μόνο ότι θα κερδίσει η ομάδα».

Για τον σχηματισμό που δούλεψε εδώ και λίγο καιρό ο Άρης με τους τρεις αμυντικούς και αν είναι μία σκέψη που έχει ενδεχομένως και εν όψει της νέας σεζόν: «Ναι, γιατί πρέπει να ψάχνουμε τρόπο για να κερδίσουμε».

Για το αν θα δούμε αυτό τον σχηματισμό και στα επόμενα παιχνίδια της σεζόν ή αν αλλάζει από παιχνίδι σε παιχνίδι: «Αυτό δεν το ξέρουμε, θα το δούμε την Κυριακή».

Only in

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 04 Οκτωβρίου 2024