Πάτρα: Φωτογραφία ντοκουμέντο από το μόνιτορ της νοσηλείας της Τζωρτζίνας
Δείτε την αποκαλυπτική φωτογραφία που έχει στην κατοχή του ο Βασίλης Λαμπρόπουλος
Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για τον θάνατο της Τζωρτζίνας έρχονται στο φως της δημοσιότητας, την ώρα που οι Αρχές ερευνούν ενδελεχώς το τάμπλετ με το οποίο είχε ταφεί η μικρή κατόπιν επιθυμίας της μητέρας της, Ρούλας Πισπιρίγκου.
Συγκεκριμένα, όπως δημοσιεύει ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο «Βήμα της Κυριακής» που κυκλοφορεί υπάρχει φωτογραφία από την ώρα της νοσηλείας της Τζωρτζίνας.
Πρόκειται για μία πολύ σημαντική πληροφορία, γιατί αποκαλύπτει ότι το παιδί δείχνει να μην έχει πρόβλημα υγείας.
Όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία ντοκουμέντο η 9χρονη δεν παρουσίαζε κανένα πρόβλημα υγείας, με τους σφυγμούς και το οξυγόνο να φαίνονται κανονικοί.
- Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη «βόμβα»: Παρατεταμένη χρήση αναισθητικών ουσιών δείχνουν τα επεισόδια της Τζωρτζίνας
Υπενθυμίζεται πως οι γιατροί ανέφεραν ότι όταν η Τζωρτζίνα έφευγε από την ΜΕΘ και γυρνούσε στο μονόκλινο δωμάτιο υπό την επιτήρηση της μητέρας της, η κατάσταση της υγείας της χειροτέρευε, με την 9χρονη αν εμφανίζει ταχυκαρδίες και βραδυκαρδίες.
Μάλιστα, προτού αναφερθεί η κεταμίνη, οι γιατροί απέδιδαν τις επιδεινώσεις της υγείας της Τζωρτζίνας σε υποξυγοναιμία, πιθανότατα από τη χορήγηση αναισθητικών φαρμάκων.
Οι γιατροί που παρακολουθούσαν την Τζωρτζίνα στην Πάτρα αναμένονται να καταθέσουν στην ανακρίτρια για ένα ύποπτο σύμπτωμα, καθώς το κοριτσάκι ανέβαζε υψηλό πυρετό για πολύ λίγο, το οποία μαρτυρά σύμφωνα με τους γιατρούς χορήγηση αναισθητικής ουσίας.
Δείτε το ρεπορτάζ
- BHMAGAZINO: Οι γόνοι πίσω από τη παγκόσμια βιομηχανία της μόδας
- Θεσσαλονίκη: 17χρονη έγκυος κατήγγειλε 16χρονο ότι την έσπρωξε και τραυματίστηκε – Συνελήφθη και για εκδικητική πορνογραφία
- Τουρκία: Βυθίστηκε σε ναυπηγείο το «Sea Star Tilos» – Δραματική διάσωση του πληρώματος
- ΗΠΑ: O Τραμπ απειλεί την ΕΕ με αντίποινα αν προτιμήσει ευρωπαϊκά όπλα
- ΠΑΣΟΚ: Ο Ανδρουλάκης προτείνει όριο θητειών – Η αιχμή για Στουρνάρα και Παναγόπουλο
- Μαύρο Στέμμα: Ναζί, συλλήψεις, ποδολαγνεία, υποκλοπές και τρεις σφαίρες – Όλα τα σκάνδαλα πριν τον Άντριου
- Πρόστιμο στον Παναθηναϊκό και μία αγωνιστική στον Λεσόρ από την Ευρωλίγκα
- Η επόμενη μέρα: «Ο νόμος που πρέπει να εφαρμοστεί» για τον έκπτωτο πρίγκιπα Άντριου, η ικανοποίηση και η χειρότερη κρίση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 20.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/pexels-amel-uzunovic-440739273-35451634-1-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442