Ο Δημήτρης Πινακάς είχε ένα γκολ σε 14 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό Β΄ στη φετινή Super League 2. Σήμερα έβαλε 3 σε 26’ θυμίζοντας τον ποδοσφαιριστή που πέρσι έκλεψε την παράσταση με τα χρώματα της ΑΕΛ.

Ναι, σε… σολάρισμα ο νεαρός διεθνής (με την εθνική ελπίδων). Ο βασικός λόγος που το ματς Ολυμπιακός Β΄-Θεσπρωτός είναι σε επίπεδο 4-0 από τα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου.

Ο Πινακάς (που την πρώτη Σεπτέμβρη θα γίνει 21) πήρε τον Ολυμπιακό Β΄ από το χέρι στο 39’ (το 1-0 το έκανε ο Αλέξανδρος Βοϊλης στο 24΄). Έκανε το 2-0 σε εκείνο το σημείο στέλνοντας τις δύο ομάδες στην ανάπαυλα με ξεκάθαρη διαφορά. Και έβαλε άλλα δύο γκολ στο τρίλεπτο 62’-65’. Κανονική παράσταση…

Ο Έλληνας επιθετικός είναι φετινό μεταγραφικό απόκτημα, έπειτα από την καταπληκτική περσινή σεζόν του με τα χρώματα της ΑΕΛ: Έβαλε 7 γκολ με τους Θεσσαλούς στη Super League όντας μακράν ο πιο αποτελεσματικός σκόρερ τους. Με τον Ολυμπιακό Β΄ ξεκίνησε να αγωνίζεται στα τέλη Δεκέμβρη και το μοναδικό μέχρι σήμερα γκολ του το πέτυχε στην εκτός έδρας νίκη επί του Ολυμπιακού Βόλου (2-3) στις 5 Φεβρουαρίου. Τα βάζει σήμερα μαζεμένα στο πιο «αποδοτικό» από πλευράς γκολ απόγευμα των Ερυθρόλευκων στο πρωτάθλημα.